fbpx PTE Moonbike 2021 | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

PTE Moonbike 2021

2021. május 12. 15:07

A Pécsi Tudományegyetem május 15-én újra elindítja nemzetközi, egészséges életmódra ösztönző MOONBike kihívását.

A „MOON BIKE” címmel futó kihívás lényege, hogy együtt, közösen biciklivel jussunk el a Holdra, azaz bárhol a világon tegyünk meg összesen 384 400 km-t.
2020-ban ezt 2 hónap alatt sikerült teljesíteni, a kihívás 80 napja alatt pedig összesen 937 531,72km-t tettünk meg együtt.
2021-ben ezeket a rekordokat szeretnénk felülmúlni.
Csatlakozzon Ön is kihívásunkhoz, mely mind a hobbi kerékpározók, mind a profi versenyzők által megtett kilométereket várja.

Start eseményünk május 15-én szombaton 10.00 órakor indul a 48-as térről.
A teljesítendő útvonal – kb. 6 km –kerékpárúton érinti a PTE Campusait (ÁJK-KTK-ETK-GYTK-BTK-TTK-Janus Pannonius Klinikai Tömb és vissza), valamint a Pécsike dokkoló állomásait. Az indulás előtt a helyszínen regisztrálók között – a túra teljesítését követően – egyetemi ajándékokat sorsolunk ki.
Csatlakozz te is kihívásunkhoz, vegyél részt a Campus körön!


További információk:
facebook.com/ptemoonbike
www.pte.hu/moon-bike

Kapcsolódó Híreink

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

BGE szaknyelvi vizsga Pécsett

Gazdasági szaknyelvi vizsgát hirdet a BGE Nyelvvizsga és Továbbképző Központ PTE Közgazdaságtudományi Kari nyelvvizsga hellyel.

Munkatársat keres a SEDO Research Kft.

A SEDO Research Kft. célja, hogy megbízható adatfelvételi háttértámogatást nyújtson azoknak a magyarországi piacon szereplő piackutató cégeknek és..

Gyászhír - dr. Gyetván Ferenc

Dr. Gyetván Ferenc Tanár úr, egykori kollégánk, férfiasan viselt hosszas betegeskedést követően, 70 éves korában, a tegnapi napon 2021. június 16-án..