fbpx Publikációs nívódíjban részesült Dr. Rekettye Gábor | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Publikációs nívódíjban részesült Dr. Rekettye Gábor

2019. augusztus 29. 14:38

Újabb elismerés karunk oktatói gárdájában.

 

Publikációs Nívódíjban részesült karunk professor emeritusa, Dr. Rekettye Gábor. A Magyar Tudományos Akadémia Gazdálkodástudományi Bizottsága Szakkönyv kategóriában ítélte oda az elismerést Rekettye Gábor és Liu Jonathan részére a Pricing: The New Frontier című könyvért.

Rekettye Gábor okleveles közgazda, pályafutása során dolgozott iparvállalatnál, a külkereskedelemben, a külkereskedelmi diplomáciában és az egyetemi oktatásban. A tudomány kandidátusa, habilitált doktor, 2003-ban a Magyar Tudományos Akadémia doktora lett. Munkásságát több szak- és tankönyv, illetve több, mint 300 tudományos közlemény fémjelzi.

A díjhoz ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.