fbpx Publikációs siker a KTK-n | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Publikációs siker a KTK-n

2021. szeptember 14. 09:08

Karunk számos oktatója hozzájárult a "Nemzetközi mendzsment" címmel megjelent könyv létrejöttéhez. Ezúton is szeretnénk gratulálni munkájukhoz, sikerükhöz!

Örömmel tudatjuk, hogy megjelent a Nemzetközi menedzsment című könyv digitális kiadása az Akadémiai Kiadónál, és elérhető a MeRSZ online könyvtárban.

A könyv elkészítésében számos kari, nagyrészt a Vezetés –és Szervezéstudományi Intézetben dolgozó kolléga vett részt. Név szerint: Ásványi Zsófia, Borgulya Istvánné, Csapi Vivien, Jarjabka Ákos, Kuráth Gabriella, Márkus Gábor, Poór József, Rekettye Gábor, Szabó-Bálint Brigitta, Szerb László, Venczel-Szakó Tímea.

A Nemzetközi menedzsment – a határokon és kultúrákon átnyúló menedzsment – kézikönyve azokat a kihívásokat vizsgálja, amelyekkel a vezetőknek szembe kell nézniük napjaink állandóan változó környezetében. 

Ajánljuk mindenki figyelmébe!

Kapcsolódó Híreink

Maszkhasználat

A PTE Operatív Stáb 2/2021. (IX. 9.) elektronikus úton hozott határozata a maszkhasználatra vonatkozóan a Pécsi Tudományegyetemen.

Kutatók Éjszakája a Pécsiközgázon 2021

Karunk az idei évben is becsatlakozik a méltán népszerű Kutatók Éjszakája elnevezésű kezdeményezésbe. A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte..

Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztöndíj és gyakornoki programok

Ősszel számos ösztöndíjat és gyakornoki programot pályáztat meg a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

Dr. Kulcsár Krisztián előadása a Pécsiközgázon!

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, olimpiai ezürtérmes, világ- és Európa bajnok párbajtőröző, Dr. Kulcsár Krisztián a Pécsiközgáz vendége lesz..