fbpx Rendhagyó TDK forduló Karunkon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Rendhagyó TDK forduló Karunkon

2020. április 30. 15:54

2020. április 30-án rendhagyó TDK forduló zajlott Karunkon.

A digitális oktatás jegyében a hagyományos tavaszi féléves kari TDK forduló is digitálisan került lebonyolításra, amely mind a hallgatók, mind a zsűri és a közönség oldaláról zavartalanul és probléma mentesen zajlott.

Mind az öt beérkezett dolgozat megugrotta a 75%-os alsó határt, így mind ott lesznek a 2021-es soproni XXXV. Országos Tudományos Diákköri Konferencián. A mai fordulón első helyezést szerzett Kiss Gergely (témavezetője Fűrész Diána), különdíjat Bosnyák Krisztián (témavezetője Tóth-Pajor Ákos) és kvalifikációt Ambrusics Viktória (témavezetője Dr. Gonda Tibor), Horváth Gergő (témavezetője Tóth-Pajor Ákos) és Pail Milán (témavezetője Dr. Rideg András).


Eredményeikhez ezúton is gratulálunk, és sikeres felkészülést kívánunk a közelgő OTDK-ra!

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.