fbpx Sikeres együttműködés a Hauni Hungaria és a Pécsiközgáz között | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Sikeres együttműködés a Hauni Hungaria és a Pécsiközgáz között

2020. május 5. 10:46

Április 24-én befejeződött a Hauni Hungaria és a Pécsiközgáz együttműködéseként, oktatónk, Dr. Hauck Zsuzsanna közreműködésével elindított és lebonyolított logisztika kurzus.

Az egy vállalati szituáció megoldása köré épülő előadássorozat kihívás elé állította a hallgatókat, ugyanis feladatuk egy raktárépület berendezése volt, szigorú szempontok alapján. 

„A kurzus olyan lehetőséget adott, hogy betekintsünk egy valós cég működésébe, amit más gyakorlatorientált órák nem feltétlenül képesek nyújtani. A kialakult helyzetből adódóan csak az első alkalmat tölthettük el a gyár területén belül, a további órák online kerültek megtartásra. Bár ilyen szempontból csorbult a képzés gyakorlati megvalósítása, nem láthattuk az adott folyamatokat, eszközöket, működést, viszont egy olyan vállalati életben felmerülő problémát és annak megoldását követhettük nyomon, amely szerintem végül még nagyobb gyakorlati értékkel ruházta fel a kurzust. Nem kerültek lemondásra az oktatási alkalmak, sőt, az online formában történő oktatást is színessé, érdekessé és gördülékennyé tudták tenni számunkra. Az elkészítendő feladat pedig éppen annyira állított minket kihívás elé, hogy a megoldás és prezentálás után sikerélménnyel tudhassuk magunk mögött az elmúlt heteket. 
Nem mellesleg felajánlották számunkra, hogy amikor rendeződik a vírushelyzet, akkor szívesen fogadnak majd minket, és megnézhetünk mindent, amire most nem volt lehetőségünk. Azt gondolom, hogy ez alapból nagy élmény, de a kurzus keretein kívül még többet fog adni számunkra. 
A kurzust ajánlom mindenkinek, aki szeretne logisztikai ismeretekkel gazdagodni, szeretné megismerni egy gyár felépítését és működését a való életben, szívesen dolgozna egy olyan gyakorlati projekten, amivel később a munkája során is bármikor találkozhat, szeretne egy ténylegesen "életszagú" kurzuson részt venni, és egy nagyon jó csapatot megismerni.” Kovács Gitta, hallgató

A kurzus megvalósításában résztvevő Haunis oktatóknak, mint Jolsvai Gábornak, Hegedűs Dánielnek, Tóthné Szinger Emesének, Albrecht Zoltánnak ezúton is köszönjük, hogy készséggel válaszoltak a hallgatóink kérdéseire, és gyakorlati tapasztalataikkal gazdagították az óra résztvevőinek tudását! 

Bízunk benne, hogy hasonló partnerségi együttműködésre a jövőben is lesz lehetőségünk a Hauni mellett akár más céges partnerekkel is!

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.