Szállodai diákmunka és szakmai gyakorlati lehetőség

2021. július 29. 08:57

"A szállodák és vendéglátóhelyek már készülnek a nyitásra, így ha szeretnél most, vagy később a hazai szállodaiparban dolgozni, akkor jelentkezz és találd meg velünk a következő munkádat!" - Resort Leaders Home, Magyarország.

Diákmunka és szakmai gyakorlat közvetítő irodaként segítünk neked.

  • jelentkezés: ingyenes. 
  • folyamat: velünk egy első körös interjúd lesz és ha van az elképzelésednek megfelelő pozíció, amelyre beadható a jelentkezési anyagod, akkor továbbítjuk is ajánlásunkkal együtt a szállodának, illetve ők is kereshetnek téged. (A jelentkezési adatlap kitöltéséhez minimum alapfokú angol nyelvtudás szükséges.)
  • álláslehetőség: Budapesten és vidéken is
  • fizetés: pozíciótól és tapasztalattól függően a szálloda határozza meg számodra
  • pozíciók: reggeliztető, recepciós, szobafoglalási munkatárs, szobaasszony/takarító, konyhai kisegítő, strandon végzendő munkák (pl. vízibicikli bérbeadás), felszolgáló, úszómester, szakács, stb.
  • előzetes releváns tapasztalat előny, de nem feltétel

Resort Leaders Home

Kiemelten fontosnak tartjuk a tudatos karrier építést, ezért különböző programjaink is egymásra épülnek. Bármikor csatlakozol hozzánk, izgalmas karrierutat járhatsz be velünk. Hallgatóként például kezdhetsz a nyári amerikai diákmunka lehetőséggel, amit suli után, vagy alatt követhet az Intern és Trainee program, majd a Resort Leaders Caribbean-nel irány egy mesebeli karibi sziget! 

Tedd kiemelkedővé az önéletrajzod úgy, hogy közben utazol, különböző kultúrákat ismersz meg és szórakozol is.

Legtöbb programunknál előnyt jelent, ha már van releváns szakmai tapasztalatod, ezt megszerezheted a közvetítésünkkel most már itthon is. Ha pedig már voltál velünk a nagyvilágban Camp Leaders vagy Resort Leaders programunkkal és az ott szerzett tapasztalatodat kamatoztatnád itthon, akkor ez velünk most még egyszerűbb lesz!

Website

Facebook

Instagram

Kapcsolódó Híreink

Újabb nemzetközi akkreditációs siker a KTK-n: EFMD BSIS label

A Közgazdaságtudományi Kar a tavalyi évben újabb 5 évre kiérdemelt EFMD programakkreditáció után újabb jelentős lépést..

Pécsiközgáz Bootcamp 2024

A Pécsiközgáz újra meghirdeti nyári táborát olyan gimnáziumi diákok számára, akik érdeklődnek a közgazdász képzések..

Hackathon 2024

Március 20-21. között került megrendezésre a Simonyi Hackathon ötletverseny a Fenntarthatósági Központ és a Hidrogén..

WoP week

Megrendezésre került a WoP Week (World of Practice Week) március 18-22. között, melynek keretében 20 vállalati partner..

ReSem Kutatói Szeminárium a KTK-n

Mestersége címere: A.I. A Mesterséges Intelligencia, MI, avagy divatos nevén az AI volt a fő témája a Pécsi..

PTE szimulációs Kupa - verseny felhívás 2024 tavasz

A verseny az EcoSim online szimulációját veszi alapul. A szimuláció során egy virtuális tech vállalatot kell irányítani..

Díszoklevél igénylés

A Pécsi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben 50 éve diplomát szerzett közgazdász végzettségű egykori hallgatók..

BGE Gazdasági Szaknyelvi Vizsga

A jelentkezők középfokú egynyelvű gazdasági szakmai nyelvvizsga A szóbeli, B írásbeli és C komplex típusát választhatják..