fbpx Szülői fórum - ​​​​​​​Pályaválasztási dilemmák - Hogyan tovább? | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Szülői fórum - ​​​​​​​Pályaválasztási dilemmák - Hogyan tovább?

2020. január 13. 15:24

A pályaválasztás során sokszor kiemelt fontosságú, hogy a szülők támogassák gyermekeiket továbbtanulási döntéseikben. Éppen ezért a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara nemcsak a diákoknak igyekszik segíteni nyílt napjaival, hanem a szülők számára is megfelelő információszerzési alkalmakat kíván biztosítani.

Milyen fontos határidőket kell betartani? Milyen anyagi terheket jelent a továbbtanulás és megtérülhet-e ez a befektetés? Milyen támogatások, ösztöndíjak érhetők el? stb. 

Többek között ezekre a felmerülő kérdésekre szeretnénk megadni a választ a január 18-án (szombaton) 10 órától tartott szülői fórumon. Helyszín: PTE Közgazdaságtudományi Kar B314-es terem – 7622 Pécs, Rákóczi út 80. (bejárat a Vasvári Pál utca felől)

Minden érdeklődő szülőt sok szeretettel várunk!

REGISZTRÁCIÓ >

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..

35. OTDK KÖZGAZDASÁGI SZEKCIÓJÁNAK EREDMÉNYEI

2021. április 22. és 24. között zajlott az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdasági Szekciója Sopronban. Az 564 bemutatott pályamű között..