fbpx Szülői fórum - ​​​​​​​Pályaválasztási dilemmák - Hogyan tovább? | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Szülői fórum - ​​​​​​​Pályaválasztási dilemmák - Hogyan tovább?

2020. január 13. 15:24

A pályaválasztás során sokszor kiemelt fontosságú, hogy a szülők támogassák gyermekeiket továbbtanulási döntéseikben. Éppen ezért a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara nemcsak a diákoknak igyekszik segíteni nyílt napjaival, hanem a szülők számára is megfelelő információszerzési alkalmakat kíván biztosítani.

Milyen fontos határidőket kell betartani? Milyen anyagi terheket jelent a továbbtanulás és megtérülhet-e ez a befektetés? Milyen támogatások, ösztöndíjak érhetők el? stb. 

Többek között ezekre a felmerülő kérdésekre szeretnénk megadni a választ a január 18-án (szombaton) 10 órától tartott szülői fórumon. Helyszín: PTE Közgazdaságtudományi Kar B314-es terem – 7622 Pécs, Rákóczi út 80. (bejárat a Vasvári Pál utca felől)

Minden érdeklődő szülőt sok szeretettel várunk!

REGISZTRÁCIÓ >

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.