fbpx TehetségPont Workshopok a Pécsiközgázon! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

TehetségPont Workshopok a Pécsiközgázon!

2020. szeptember 22. 09:53

Hagyományainknak megfelelően idén is folytatódik a TehetségPont által szervezett workshop sorozat. Az tanév első felében a workshopok célcsoportját elsősorban az első éves hallgatók jelentik, de a tematika összeállításánál gondoltunk azokra a felsőbb évesekre is, akik szakmai gyakorlat vagy éppen szakdolgozatírás előtt állnak.

Olyan témákból válogattuk össze a programot, mely hasznos segítséget jelent az egyetemi élet különböző területein (tanulás, időbeosztás, beadandó dolgozatírás, tanulás melletti munkavállalás, pályázás, stb.). Bemutatjuk miben tud a TehetségPont hasznos támogatást nyújtani: tanulmányi, vagy egyéb elakadás esetén kihez fordulhatnak a Pécsiközgázos hallgatók. 

Ebben a félévben a COVID 19 miatt a Pécsiközgáz TehetségPont Workshopok felületen online tudnak csatlakozni a hallgatók a Mentorok által meghirdetett workshopokhoz.

Az elmúlt félévhez hasonlóan a PTE Karrier Irodán keresztül lehetőséget biztosítunk a programunkhoz való csatlakozásra a PTE valamennyi hallgatója számára.

Találkozzunk szerdánként és csütörtökönként 13.00 órakor! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Részletes program:

 

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..

35. OTDK KÖZGAZDASÁGI SZEKCIÓJÁNAK EREDMÉNYEI

2021. április 22. és 24. között zajlott az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdasági Szekciója Sopronban. Az 564 bemutatott pályamű között..