fbpx Új projekt doktori iskolánkban | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Új projekt doktori iskolánkban

2019. május 20. 15:41

A PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolája kutatási portfóliója egy rangos Európai Uniós finanszírozású projekttel bővült.

A négy éves időtartamú Horizont 2020-as projekt céljai a következők:

1. kutatások folytatása, melyek eredményei az intelligens szakosodási politikák kidolgozásában és értékelésében nyújtanak majd segítséget;

2. közös nemzetközi doktori program felépítése, amely a regionális fejlesztés és az innovációs politika szakértőinek új generációját fogja képezni;

3. fórum létrehozása, mely a helyi gazdaságfejlesztés gyakorlati szakembereinek és tudományos kutatóinak tevékenységeit fogja koordinálni.

A konzorciumi partnerek Európa rangos intézményei a regionális innováció, a vállalkozás és a gazdaságfejlesztés területein: London School of Economics, Bocconi University, Utrecht University, University of Stavanger, Bécsi Egyetem, University of Valencia, valamint a Regionális Innováció- és Vállalkozáskutató Központ (RIERC) bázisán a PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolája.

Kapcsolódó Híreink

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Szerencsére már nem kell sokat várnod július 24-ig, a felvételi pontszámok..

Jövőképzés Nyári Egyetem 2019

Csobbanj velünk! Szedd fel a horgonyt a kifogások tengerén!

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting..

Megjelent Kaposi Zoltán könyve

Megjelent oktatónk, Dr. Kaposi Zoltán Uradalmak, Földbirtokosok és birtokforgalom a Dél-Dunántúlon a 19. században című könyve a Magyar Mezőgazdasági..