fbpx Új projekt doktori iskolánkban | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Új projekt doktori iskolánkban

2019. május 20. 15:41

A PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolája kutatási portfóliója egy rangos Európai Uniós finanszírozású projekttel bővült.

A négy éves időtartamú Horizont 2020-as projekt céljai a következők:

1. kutatások folytatása, melyek eredményei az intelligens szakosodási politikák kidolgozásában és értékelésében nyújtanak majd segítséget;

2. közös nemzetközi doktori program felépítése, amely a regionális fejlesztés és az innovációs politika szakértőinek új generációját fogja képezni;

3. fórum létrehozása, mely a helyi gazdaságfejlesztés gyakorlati szakembereinek és tudományos kutatóinak tevékenységeit fogja koordinálni.

A konzorciumi partnerek Európa rangos intézményei a regionális innováció, a vállalkozás és a gazdaságfejlesztés területein: London School of Economics, Bocconi University, Utrecht University, University of Stavanger, Bécsi Egyetem, University of Valencia, valamint a Regionális Innováció- és Vállalkozáskutató Központ (RIERC) bázisán a PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolája.

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.