fbpx Új projekt doktori iskolánkban | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Új projekt doktori iskolánkban

2019. május 20. 15:41

A PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolája kutatási portfóliója egy rangos Európai Uniós finanszírozású projekttel bővült.

A négy éves időtartamú Horizont 2020-as projekt céljai a következők:

1. kutatások folytatása, melyek eredményei az intelligens szakosodási politikák kidolgozásában és értékelésében nyújtanak majd segítséget;

2. közös nemzetközi doktori program felépítése, amely a regionális fejlesztés és az innovációs politika szakértőinek új generációját fogja képezni;

3. fórum létrehozása, mely a helyi gazdaságfejlesztés gyakorlati szakembereinek és tudományos kutatóinak tevékenységeit fogja koordinálni.

A konzorciumi partnerek Európa rangos intézményei a regionális innováció, a vállalkozás és a gazdaságfejlesztés területein: London School of Economics, Bocconi University, Utrecht University, University of Stavanger, Bécsi Egyetem, University of Valencia, valamint a Regionális Innováció- és Vállalkozáskutató Központ (RIERC) bázisán a PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolája.

Kapcsolódó Híreink

Dékáni szünet szeptember 26-án

Tisztelt Hallgatók, Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Kar Dékánja dékáni szünetet rendelt el a 2019. szeptember 26-i (csütörtöki) tanítási nap..

Work in Greece!

That is what Job Trust has been offering to thousands of students for the last 14 years.

MNB kiválósági ösztöndíj

Az előző tanévben sikerrel megvalósított MNB kiválósági ösztöndíjprogram után a Magyar Nemzeti Bank a 2019/20-as tanévre is támogatást nyújt a jó..

Mirjana Sekicki előadása Karunkon

A karunkon működő the CoRe lab (Fogyasztói Magatartáskutató Központ) meghívásának eleget téve a mai napon vendégünk volt Mirjana Sekicki a Tobii Pro..