fbpx Újabb 6 évre validálta a Middlesex University az angol képzésünket | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Újabb 6 évre validálta a Middlesex University az angol képzésünket

2019. január 25. 10:52

Az angol nyelven oktatott gazdálkodási és menedzsment alapszak esetében hallgatóinknak lehetőségük van arra, hogy megszerezzék itteni tanulmányaik során a londoni Middlesex University által kibocsátott diplomát is.

Ennek hátteréül szolgál, hogy a Middlesex University felügyeli és biztosítja a képzés megfelelősségét, illetve folyamatosan nyomon követi, segíti az oktatás minőségét, hallgatóink fejlődését.   

Idén egy újabb, nagyobb mérföldkőhöz érkezett az együttműködés azzal, hogy a képzési program megújult és elérkezett a vállalkozásfejlesztési mesterprogram tavalyi validációját követően a gazdálkodási és menedzsment alapképzési program revalidációja. A revalidációs panel véleményében méltatta a kollégák elkötelezettségét és lelkesedését, valamint a hallgatók számára elérhető modulok széles választékát is és újabb hat évre validálta az angol nyelvű üzleti alapképzést. 

A programstruktúra kapcsán kapott visszajelzések biztatóak a folyamatban lévő EPAS akkreditáció kapcsán is, amely mostantól kiemelt figyelmet élvez és reméljük, hogy hasonlóan sikeresen zárul majd.

Kapcsolódó Híreink

Tanulmányi Osztály nyári nyitva tartása

Kedves Hallgatók, Felvételizők! Július 1. és augusztus 19. közötti időszakban a Tanulmányi Osztály nyitva tartása az alábbiak szerint módosul:

Általános eljárási protokoll a felsőoktatási intézmények területén történő tartózkodáshoz

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény rendelkezik a..

Csapó János új cikke

Dr. Csapó Jánosnak, az MTI habilitált docensének megjelent egy cikke az angol nyelvű Q2-es folyóiratban.

Balogh Gábor és Sipos Norbert új publikációja

Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint Balogh Gábornak és Sipos Norbertnek tanulmánya jelent meg az International Journal of Educational Management..