fbpx Újabb 6 évre validálta a Middlesex University az angol képzésünket | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Újabb 6 évre validálta a Middlesex University az angol képzésünket

2019. január 25. 10:52

Az angol nyelven oktatott gazdálkodási és menedzsment alapszak esetében hallgatóinknak lehetőségük van arra, hogy megszerezzék itteni tanulmányaik során a londoni Middlesex University által kibocsátott diplomát is.

Ennek hátteréül szolgál, hogy a Middlesex University felügyeli és biztosítja a képzés megfelelősségét, illetve folyamatosan nyomon követi, segíti az oktatás minőségét, hallgatóink fejlődését.   

Idén egy újabb, nagyobb mérföldkőhöz érkezett az együttműködés azzal, hogy a képzési program megújult és elérkezett a vállalkozásfejlesztési mesterprogram tavalyi validációját követően a gazdálkodási és menedzsment alapképzési program revalidációja. A revalidációs panel véleményében méltatta a kollégák elkötelezettségét és lelkesedését, valamint a hallgatók számára elérhető modulok széles választékát is és újabb hat évre validálta az angol nyelvű üzleti alapképzést. 

A programstruktúra kapcsán kapott visszajelzések biztatóak a folyamatban lévő EPAS akkreditáció kapcsán is, amely mostantól kiemelt figyelmet élvez és reméljük, hogy hasonlóan sikeresen zárul majd.

Kapcsolódó Híreink

Gyakornoki lehetőség az Adlabnál

Mi vagyunk az Adlab és keressük leendő Junior Online Marketingesünket, reméljük téged!

Orientációs Nap a Pécsiközgázon

Karunkon a Gólyatábort követően, 2019. augusztus 31-én Orientációs Napot tartunk, mely során szó lesz a beiratkozásról, tandíjbefizetésről, egyéb..

Véget ért a 2019-es Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program

A 2019-es Simonyi Summer Social Entrepreneurship Program ismét nagy sikerrel zárult.

Gyászhír - Dr. Szentmiklósi Miklós (1958-2019)

A Közgazdaságtudományi Kar szomorú szívvel tájékoztatja mindazokat, akik ismerték, szerették és kollégaként tisztelték, hogy Dr. Szentmiklósi Miklós..