fbpx Újabb 6 évre validálta a Middlesex University az angol képzésünket | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Újabb 6 évre validálta a Middlesex University az angol képzésünket

2019. január 25. 10:52

Az angol nyelven oktatott gazdálkodási és menedzsment alapszak esetében hallgatóinknak lehetőségük van arra, hogy megszerezzék itteni tanulmányaik során a londoni Middlesex University által kibocsátott diplomát is.

Ennek hátteréül szolgál, hogy a Middlesex University felügyeli és biztosítja a képzés megfelelősségét, illetve folyamatosan nyomon követi, segíti az oktatás minőségét, hallgatóink fejlődését.   

Idén egy újabb, nagyobb mérföldkőhöz érkezett az együttműködés azzal, hogy a képzési program megújult és elérkezett a vállalkozásfejlesztési mesterprogram tavalyi validációját követően a gazdálkodási és menedzsment alapképzési program revalidációja. A revalidációs panel véleményében méltatta a kollégák elkötelezettségét és lelkesedését, valamint a hallgatók számára elérhető modulok széles választékát is és újabb hat évre validálta az angol nyelvű üzleti alapképzést. 

A programstruktúra kapcsán kapott visszajelzések biztatóak a folyamatban lévő EPAS akkreditáció kapcsán is, amely mostantól kiemelt figyelmet élvez és reméljük, hogy hasonlóan sikeresen zárul majd.

Kapcsolódó Híreink

Megjelent Kaposi Zoltán könyve

Megjelent oktatónk, Dr. Kaposi Zoltán Uradalmak, Földbirtokosok és birtokforgalom a Dél-Dunántúlon a 19. században című könyve a Magyar Mezőgazdasági..

Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Pályázat 2019

A PMI Budapest 2019-ben ismét meghirdeti az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Pályázatot a Magyar Tagozat (PMI) - a Hírközlési és Informatikai..

Prezentációs versenyen Karunk hallgatója

A 2019. június 4-én tartott OTDK prezentációs verseny elődöntőjén Karunk hallgatója, Szabó Máté az első helyen végzett.

Meghívó a Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Program 4. tématerületének első évének zárórendezvényére

„A hazai vállalatok szerepének növelése a nemzet újraiparosításában”