fbpx Újra nyitva a Tudásközpont! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Újra nyitva a Tudásközpont!

2021. május 7. 11:46

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

Kedves Látogatóink, kedves Hallgatók!

Nagy örömünkre szolgál, hogy május 10-től, csaknem fél év után a Tudásközpont épülete és könyvtárai újra kinyitnak. Nyitvatartásunk a követekezőképpen alakul: hétfőtől szombatig, 10-18 óráig.

A következő szabályok betartására azonban mindenképpen szeretnénk megkérni Önöket:

- A könyvtár belső terei csak érvényes védettségi igazolvány és személyi igazolvány felmutatásával látogathatók, amelyeket a (mágneskapunál) a könyvtári terekbe történő belépéskor a biztonsági őrök fognak majd ellenőrizni.

- 18 éven aluliak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező FELNŐTT kíséretében látogathatják a könyvtárakat.

- Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy azon személyek részére, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, továbbra is lehetőséget biztosítunk könyvkölcsönzésre, melynek részleteivel hamarosan jelentkezünk...

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Kapcsolódó Híreink

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

BGE szaknyelvi vizsga Pécsett

Gazdasági szaknyelvi vizsgát hirdet a BGE Nyelvvizsga és Továbbképző Központ PTE Közgazdaságtudományi Kari nyelvvizsga hellyel.

Munkatársat keres a SEDO Research Kft.

A SEDO Research Kft. célja, hogy megbízható adatfelvételi háttértámogatást nyújtson azoknak a magyarországi piacon szereplő piackutató cégeknek és..

Gyászhír - dr. Gyetván Ferenc

Dr. Gyetván Ferenc Tanár úr, egykori kollégánk, férfiasan viselt hosszas betegeskedést követően, 70 éves korában, a tegnapi napon 2021. június 16-án..