fbpx Ujvári János diplomadíj-pályázat | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Ujvári János diplomadíj-pályázat

2021. március 3. 08:47

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a 2020/2021. tanév tavaszi félévében ismét meghirdeti az Ujvári János diplomadíj-pályázatot, melynek célja a szellemitulajdon-védelmi ismeretek növelése az alap- és mesterképzésben részt vevő végzős hallgatók körében.

 A pályázaton való részvétel során a hallgatók értékes szakmai képzést kapnak térítésmentesen, valamint szakmai támogatást pályázati anyaguk elkészítéséhez. A legjobb pályázatok 250, 200 és 150 ezer forint értékű anyagi elismerésben részesülnek.

 

A pályázat tavaszi ciklusára való jelentkezés határideje 2021. március 30., a pályázati anyagok leadásának határideje pedig 2021. július 30.

 

Levelemhez mellékelten küldöm a tavaszi félévre meghirdetett pályázatról szóló információs anyagokat az alábbiak szerint:

  • Az Ujvári János diplomadíj-pályázat kiírása, mely tartalmazza a pályázattal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, egyben utal a pályázat honlapjára, ahol részletes tájékoztatás érhető el a pályázati feltételekről,
  • kérésére plakátot küldünk, jpg formátumban, mely felhívja a hallgatók figyelmét a pályázati lehetőségre.

 

Bármilyen kérdésre készséggel válaszolunk az ujvaridiplomadij [at] hipo.gov.hu központi email címen.

Bővebb információ.

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

Adománygyűjtés a PTE KTK-n

Sokan szeretnénk tenni a jelenlegi helyzetben azokért, akik a kórházakban napi szinten felveszik a küzdelmet a pandémiával. Látjuk a fotókat, olvassuk..

„Versenyjog Magyarországon és az EU-ban” tanulmányi verseny

A Gazdasági Versenyhivatal „Versenyjog Magyarországon és az EU-ban” címmel országos tanulmányi versenyt hirdet a magyar és az európai uniós versenyjog..

ÚJ NEMZETI KIVÁLÓSÁGI PROGRAM 2021/2022

Megjelent az Új Nemzeti Kiválóság Program 2021/2022-es tanévre vonatkozó ösztöndíj pályázati kiírása.