fbpx Ünnepi kötet Bélyácz Iván 70. születésnapja alkalmából | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Ünnepi kötet Bélyácz Iván 70. születésnapja alkalmából

2019. február 5. 20:52

2019. február elsején ünnepelte dr. Bélyácz Iván egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Pénzügy és Számvitel Intézetének professzora, a Gazdálkodástani Doktori Iskola alapítója, számos hazai és nemzetközi tudományos társaság és szakmai bizottság tagja és tisztviselője 70. születésnapját. 

Ennek kapcsán kollégái ünnepi kötetet állítottak össze „Professzor, mentor, barát” címmel, ezzel köszöntve karunk professzor emeritusát. Az Ünnepelt volt és jelenlegi közvetlen munkatársai, témavezetettjei, szerzőtársai, egyetemi és akadémiai barátai fogtak össze, hogy köszöntés gyanánt méltassák életművét, emberségét és szakmai elkötelezettségét.

Bélyácz Iván munkássága az amortizáció elméletétől indulva, a tőkefinanszírozás és a privatizáció vállalati aspektusainak hazai megalapozásán, a kockázat és bizonytalanság alapkérdéseinek kutatásán keresztül olyan területekre is kiterjed, mint a pénzügyi válság, a vállalati növekedés, a külföldi működő tőke vagy az ergodicitás. Ezúton is boldog születésnapot kívánunk és még sok aktívan töltött évet!

Kapcsolódó Híreink

Mirjana Sekicki előadása Karunkon

A karunkon működő the CoRe lab (Fogyasztói Magatartáskutató Központ) meghívásának eleget téve a mai napon vendégünk volt Mirjana Sekicki a Tobii Pro..

6. Országos Városmarketing Verseny felhívás

Immár hatodik alkalommal hirdetik meg az „Együttműködve versenyezni!" - ORSZÁGOS VÁROSMARKETING VERSENYT.

Farkas Ferenc Ösztöndíj pályázat

Idén is meghirdetésre került a Farkas Ferenc Ösztöndíj!

Erasmus+ pályázati felhívás és Erasmus Nap

Ismét megnyílt a pályázás lehetősége Eramsus+ mobilitási programra!