fbpx UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

2021. május 4. 08:32

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent időben, pontosan. Sokaknak ez lehet a felnőttkor első komolyabb próbája. Ahhoz azonban, hogy július 24-én, a ponthatárok kihirdetésekor felhőtlen legyen az örömöd, még van néhány fontos lépés!  

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a pontszámításhoz minden szükséges dokumentumot fel tudtál tölteni és minden adatot meg tudtál adni a felvételi határidőig, akkor hátradőlhetsz. Ha nem, akkor 2021. július 8-ig átírhatod az adatokat, csatolhatod a dokumentumokat és nem utolsó sorban módosíthatod a megjelölt intézmények és szakok sorrendjét. Az első a te feladatod, az utóbbiban sokat tudunk segíteni! 

De hogy hogyan tudunk segíteni? Az alábbi címre ha rákattintasz, láthatod, hogy összegyűjtöttünk pár hasznos tanácsot, ami segítségedre lehet az utolsó pillanatokban:

NÁLAD IS ELSŐ HELYEN VAN? - TÁRT KAROKKAL VÁR A PÉCSIKÖZGÁZ!

Fontos dátumok: 

  • 2021. július 8. - A felvételi benyújtása után megszerzett dokumentumok feltöltésének és a sorrendmódosításnak a határideje.
  • 2021. július 24. - Ponthatárok kihirdetése.

Kapcsolódó Híreink

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

ÚJABB HÁROM ÉVIG MINŐSÍTETT SZAKKOLLÉGIUM A JPKSZ

2021.04.30-án a Minősítő Bizottság döntése értelmében a PTE-KTK Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium sikeresen újította meg minősítését, így..

Újra nyitva a Tudásközpont!

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..