VÁLLALKOZÁSÖSZTÖNZŐ PÁLYÁZAT K20 KIRAKAT CÍMMEL

2022. március 4. 10:38

K20 KIRAKAT címmel vállalkozásösztönző pályázatot hirdet a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata. A sikeres pályázó egy belvárosi üzlethelyiségben, központi helyen, 4 hónapig rendkívül kedvezményes bérleti díj ellenében tesztelheti vállalkozói ötletét, termékét, szolgáltatását. Előnyben részesítve az innovatív és környezetbarát, fenntartható megoldásokat.

Ezen kívül mentorálásban is részesül a zsűri által, amelyet gyakorló neves szakemberek alkotnak. Vess rájuk egy pillantást: Zsűritagok – K20 Kirakat 

CÉLJA:

Ösztönözze a pécsi kisvállalkozások üzletnyitását, támogassa azokat, akik egyedi és előremutató koncepció mentén dolgoznak, érdekes lehet számukra egy kiváló helyen lévő, belvárosi üzlet, de még nem merték vagy nem tudták megmutatni magukat.

KONCEPCIÓ:

A PVH Zrt. Pécs belvárosában a Király utcában található ingatlanját határozott idejű szerződéssel, kedvezményes bérleti díjon (maximum 4 hónapig nettó 40 000 Ft/hó) adja ki olyan vállalkozásoknak, akik szeretnék tesztelni termékeiket, koncepciójukat és a belvárost, mint potenciális üzlet lokációt. A benyújtott pályázatuk alapján kiválasztásra kerültek. Az a bérlő, aki úgy dönt a tesztüzem után, hogy boltot szeretne nyitni egy másik pécsi bérleményben, a tényleges bérleti díjból lépcsőzetes kedvezményt kap, amennyiben a PVH üzletei közül választ. 1-4. hónap: 60 % kedvezmény, 5-8. hónap: 40 % kedvezmény, 9-12. hónap: 20 % kedvezmény. A pályázat keretében nyertes bérlő jelentős marketingkommunikációs és mentori támogatásban részesül.

INGATLAN CÍME:

7621, Pécs, Király utca 20.

Ingatlan mérete: 33 m2 vendégtér, utcafronti bejárat, nagyüveges kirakat, kétszintes tér. Földszinten kis raktár/kazánház, mosdó. Alsó szinten, ami lépcsővel megközelíthető, 28 m2 terület, ami akár kis közösségi térnek is alkalmas.

PÁLYÁZÓ LEHET:

  • aki rendelkezik kis és középvállalkozói formával (EV, Kft., Bt., őstermelő, kistermelő), lehet közösség is (egyesület) és rendelkezik 1 hónapnál régebbi alapító okirattal.
  • Pécsre bejelentett székhellyel vagy telephellyel rendelkezik,
  • nincs köztartozása, nincs helyi adótartozása
  • vállalja a 4 hónapig tartó nyitvatartást
  • vállalja, hogy legalább két eseményt szervez a 4 hónap alatt (melyből az első a megnyitó esemény)
  • kitölti a www.k20kirakatpecs.hu oldalon található online jelentkezési lapot
  • vállalja, hogy a közműveket saját nevére veszi a szerződés időtartama alatt
  • vállalja, hogy a 4 hónap letelte után az üzlethelyiséget az eredeti állapotban adja át

 

BENYÚJTÁSI HATÁRIDŐ:

2022. március 20. (Csak és kizárólag az itt feltöltött és a határidőig beérkezett elektronikus pályázatokat tudják elfogadni.)

JELENTKEZÉS:

KAPCSOLAT:

Bejárással kapcsolatban a következő e-mail címen lehet érdeklődni: pvh [at] pvh.hu (bejárás: 2022. 03.09. 14.00-15.00 között, előzetes regisztráció kötelező)

Egyéb kérdéseket az alábbi e-mail címre várunk: varosmarketing [at] ph.pecs.hu

Egyéb elérhetőség

ZSŰRI:

A nyertest egy szakmai zsűri választja ki. Ismert pécsi szakemberek, sikeres vállalkozásvezetők alkotják. A legígéretesebb pályázókat a zsűri március 24-én személyesen hallgatja meg.

A nyertes pályázót a szervezők március 25-én hirdetik ki, az üzlethelyiség április első hetében nyithatja meg kapuit a nagyközönség számára.

Kapcsolódó Híreink

Mesterdiploma akár 1 év alatt?

Lendületben vagy. Épphogy végeztél, vagy a szakdolgozatírás rejtelmes világában bolyongsz. Érthető, hogy most inkább a..

Alma Mater Ösztöndíj - pályázati kiírás

A Közgazdaságtudományi Kar vezetése a 2022/2023-as tanév őszi félévére is meghirdeti Pécsiközgáz Alma Mater Ösztöndíj..

MTA Vendégkutatói Program - pályázati felhívás

A Magyar Tudományos Akadémia ebben az évben is meghirdeti a 2023. évre vonatkozó Vendégkutatói Program pályázatot.

Elhunyt Dr. Fojtik János

Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt Dr. Fojtik János címzetes docens, karunk volt oktatója.

Elhunyt Dr. Csébfalvi György

Elhunyt Dr. Csébfalvi György egyetemi magántanár, Karunk volt oktatója.

Fooled by Randomness

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Mathias Corvinus Collegium (MCC) szervezésében Zoltán J. Ács, a..

Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Az MKÖ a Miniszterelnökség tíz hónapos karrierindító programjaként a 30 év alatti, diplomás, idegen nyelveken beszélő..

Ismerje meg új mesterképzéseinket is !

A PTE Közgazdaságtudományi Kara 2022. október 14-én, pénteken 14 órától tájékoztatót tart a 2023. februári kezdéssel..