fbpx Varga Attila és Vörös József akadémiai székfoglaló előadása | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Varga Attila és Vörös József akadémiai székfoglaló előadása

2019. szeptember 25. 10:52

Oktatóink akadémiai székfoglaló előadása 2019. szeptember 26-án lesz az MTA Székház Felolvasó termében.

Az Akadémikusok Gyűlése a május 7-ei, zárt ülésén választotta meg a Magyar Tudományos Akadémia új rendes, levelező, külső és tiszteleti tagjait.

Az MTA 191. közgyűlésén megválasztott akadémikusok listájára 102 új tag került fel akkor. Karunkról két oktatónkat is megtiszteltetés érte, ugyanis Vörös József professzor urat az MTA rendes tagjává, Varga Attila professzor urat az MTA levelező tagjává választotta az akadémikusok gyűlése. Szeptember 26-án lesz a kettős székfoglaló előadásuk napja.

Dr. Vörös József Az ár és minőség dinamikus kapcsolata című székfoglaló előadása 10 órától hallgatható meg, míg Dr. Varga Attila A tudástermelési függvénytől a fejlesztéspolitikai hatáselemzésig című előadása ezt követően 11 órától.

 

 

Kapcsolódó Híreink

Maszkhasználat

A PTE Operatív Stáb 2/2021. (IX. 9.) elektronikus úton hozott határozata a maszkhasználatra vonatkozóan a Pécsi Tudományegyetemen.

Kutatók Éjszakája a Pécsiközgázon 2021

Karunk az idei évben is becsatlakozik a méltán népszerű Kutatók Éjszakája elnevezésű kezdeményezésbe. A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte..

Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztöndíj és gyakornoki programok

Ősszel számos ösztöndíjat és gyakornoki programot pályáztat meg a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

Dr. Kulcsár Krisztián előadása a Pécsiközgázon!

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, olimpiai ezürtérmes, világ- és Európa bajnok párbajtőröző, Dr. Kulcsár Krisztián a Pécsiközgáz vendége lesz..