fbpx XXI. Országos Esettanulmány Verseny | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

XXI. Országos Esettanulmány Verseny

2020. február 28. 11:08

A XXI. Országos Esettanulmány Verseny pécsi kari fordulóját a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium (JPKSZ) szervezte meg február 24-én.

 

A kari fordulón összesen 4 csapat indult. A negyedik csapat neve: Pajtások és a tagjai: Szabó-Lévai Kata Sára, Szabó Ágnes, Stecher Viktor és Nagy Timea Bettina.

A négyfős csapatokban versenyző hallgatóknak két hét állt rendelkezésükre, hogy kidolgozzanak egy valós vállalat, valós problémájára vonatkozó javaslatot. Az idei esettanulmány az OTP lakásökoszisztémáról szólt. A végső megoldást minden csapat 15 percben prezentálhatta, majd ezután következett a zsűri kérdés szekciója. A zsűri a sorrend felállításánál a kontextusba helyezést, kreativitást, megvalósíthatóságot, részletességet, prezentációs stílust és a csapatkohéziót értékelte.

Egyetemenként a legjobb három csapat juthat be az online fordulóba, ahol az online zsűri kiválasztja a legjobb 12 csapatok, akik az országos döntőn, Budapesten mérettethetik meg magukat.

 

A kari forduló helyezettjei:

1. helyezés:  JP Consulting

Csapat tagjai: Béda Panna, Frim Bálint, Győri Eszter, Szabó Dorottya Anna

 

2. helyezés: CASELESS

Csapat tagjai: Braun Emese, Kiss Gergely, Kiss Virág, Kimpf Eszter

 

3. helyezés: Rethinkers

Csapat tagjai: Fischer András, Pail Milán, Sörös Kármen, Simon Bernadett

 

Gratulálunk a csapatoknak és sok sikert kívánunk nekik a következő fordulókban!

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Pécsiközgázon, újratervezés indul!

Július 27-én kezdetét vette a pótfelvételi időszaka, ami egy újabb izgalmas epizód a felvételizők számára.