Oktatás

A Közgazdaságtudományi Kar olyan felsőoktatási szakképzéseket, alapszakokat indít, amelyek – a szakmai megfontolások és munkaerőpiaci visszajelzések alapján – a legszélesebb körű gyakorlati elhelyezkedésre készítenek fel, egyúttal biztosítják a mester-szintre való továbblépés lehetőségét. Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai felsőoktatási piacon szinte egyedülálló módon a képzések mindhárom szintjén kínálunk idegen nyelven folyó programot. 

Fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink nemzetközi viszonylatban is versenyképes tudást szerezzenek, hogy bárhol a világban megállhassák a helyüket. Hasonló megfontolások mentén, az országban elsőként és egyedüliként hirdeti meg Karunk a vállalkozásfejlesztés mesterszakot a magyar mellett angol nyelven is. 

Komolyan gondoljuk az egész életen át tartó tanulást, érezzük felelősségünket e téren, ezért hoztuk létre Továbbképző Központunkat, mely folyamatosan olyan rövidebb és hosszabb ciklusú képzéseket biztosít, melyek lehetővé teszik mind a tudás generális megújítását, mind a szűkebb specializálódást.