Corporate Talk - A mesterséges intelligencia hatásai a mindennapokban

2023. október 30. 11:01

Novemberben újra Corporate Talk, ahol Szekeres Péter, a Neticle társalapítója és vezérigazgatója lesz a vendégünk!

Corporate Talk?

A the CoRe lab Corporate Talk abból a célból jött létre, hogy fogyasztói magatartáskutatással foglalkozó the CoRe lab kutatóközpontunk Partnereink segítségével olyan  piackutatáshoz kapcsolódó aktuális szakmai témákat hozzunk a fókuszba, amelyek új és releváns információkat nyújthatnak az érdeklődők és a szakma számára.

Az esemény lényege, hogy a the CoRe lab munkatársa vagy munkatársai meghívott vendégekkel beszélget(nek) előre egyeztetett témákról egy közönség előtt. Az esemény főbb célcsoportjai a PTE KTK hallgatói, munkatársai, továbbá a piackutatás iránt érdeklődők, kifejezetten a piackutatás területén dolgozó szakmai közeg.

A beszélgetés témája

A ChatGPT az utóbbi időszakban kiemelkedő fontossággal bír, és számos területen alkalmazzák, legyen az értékesítési anyagok írása, születésnapi üdvözlők, vagy egyszerű mindennapi e-mailek megalkotása. Az AI-alapú chatbotok, mint a ChatGPT, valóban hatalmas segítséget jelenthetnek a mindennapi feladatok leegyszerűsítésében és az időspórolásban. Ugyanakkor felmerülnek olyan kérdések is, hogy vajon ezek a technológiák képesek-e munkahelyeket helyettesíteni, és mik lehetnek az esetleges kihívások és kockázatok.

Mikor? 

Időpont: 2023. november 22. (szerda) 11:00

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar (7622 Pécs, Rákóczi út 80.) B323/1-es terem.

A beszélgetés személyes és online formában is követhető lesz!

Regisztrálj!

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Regisztrációhoz kattints ide!

Az online beszélgetésbe MS Teams segítségével kapcsolódhatsz be, melyhez a linket e-mailben, a közvetítés előtt küldjük el a regisztráltaknak!

Lemaradtál a félév első Corporate Talk eseményéről? A beszélgetésről készült beszámolót az alábbi linkre kattintva érheted el!