fbpx Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

2019. június 19. 08:55

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting Programon (OICP).

Az egy hónapos program során minden magyar hallgató egy amerikai diákokkal közösen alkotott tanácsadói csapatként olyan globális cégek részére kínált innovatív technológiai megoldásokat, amelyek a jövőben további nemzetköziesítési folyamataikat támogathatják. A tanácsadó csapatok a projekt sikeres megvalósításához hetekig tartó iparág- és cégelemzést végeztek olyan ügyfelek számára, mint a PepsiCo., Ralph Lauren Corporation,  StanleyBlack&Decker, és Hertz Global Holdings.  A Capgemini csoport részeként működő Sogeti USA tanácsadó cég színeiben üzleti javaslataikat Ohio állam fővárosában Columbusban, a Sogeti székházban prezentálták. A szakmai programokat természetesen számos kirándulás gazdagította, így Cleveland-ben találkozhattak a kint élő és az útjukat is támogató magyarok képviselőivel, megnézték a Rock & Roll Hall of Fame-et, de Columbus nevezetességeit is látták.

 

Galéria

Kapcsolódó Híreink

Változás, újratervezés és fejlődés Tudományos Konferencia

A pécsi közgazdász képzés 50. évfordulójának keretében szervezett jubileumi rendezvénysorozat egyik kiemelkedő eseménye a Változás, újratervezés és..

Tandíjmentes tanulmányi lehetőségek

PTE szerződései által biztosított hallgatói ösztöndíjak.

MSCI Open Day

2020. október 9-én megrendezésre kerül az MSCI újabb virtuális nyílt napja, az MSCI Open Day.

Álláslehetőség a PTE-BTK-n

A PTE-BTK-n munkaviszony megszűnés miatt keresünk sürgősen teljes munkaidős gazdasági ügyintézői pozícióba munkatársat.