fbpx Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

2019. június 19. 08:55

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting Programon (OICP).

Az egy hónapos program során minden magyar hallgató egy amerikai diákokkal közösen alkotott tanácsadói csapatként olyan globális cégek részére kínált innovatív technológiai megoldásokat, amelyek a jövőben további nemzetköziesítési folyamataikat támogathatják. A tanácsadó csapatok a projekt sikeres megvalósításához hetekig tartó iparág- és cégelemzést végeztek olyan ügyfelek számára, mint a PepsiCo., Ralph Lauren Corporation,  StanleyBlack&Decker, és Hertz Global Holdings.  A Capgemini csoport részeként működő Sogeti USA tanácsadó cég színeiben üzleti javaslataikat Ohio állam fővárosában Columbusban, a Sogeti székházban prezentálták. A szakmai programokat természetesen számos kirándulás gazdagította, így Cleveland-ben találkozhattak a kint élő és az útjukat is támogató magyarok képviselőivel, megnézték a Rock & Roll Hall of Fame-et, de Columbus nevezetességeit is látták.

 

Galéria

Kapcsolódó Híreink

Egy hétre átvették az uralmat a vállalatok a Pécsiközgázon

2019. november 4. és 9. között került megrendezésre az első World of Practice Week, másnéven #WOPWeek a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi..

Hugh Sherman karunk díszdokora lett

A Pécsi Tudományegyetem a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából rendezett ünnepi szenátusi ülésén három új díszdoktort avatott.

Dr. Kaposi Zoltán az OTDT mestertanári oklevelét kapta

2019. október 31-én karunk oktatója, Dr. Kaposi Zoltán az OTDT mestertanári oklevelében részesült.

Job offer - WFL Publisher Ltd.

Administration / Office management position by WFL Publisher Ltd.