fbpx Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

2019. június 19. 08:55

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting Programon (OICP).

Az egy hónapos program során minden magyar hallgató egy amerikai diákokkal közösen alkotott tanácsadói csapatként olyan globális cégek részére kínált innovatív technológiai megoldásokat, amelyek a jövőben további nemzetköziesítési folyamataikat támogathatják. A tanácsadó csapatok a projekt sikeres megvalósításához hetekig tartó iparág- és cégelemzést végeztek olyan ügyfelek számára, mint a PepsiCo., Ralph Lauren Corporation,  StanleyBlack&Decker, és Hertz Global Holdings.  A Capgemini csoport részeként működő Sogeti USA tanácsadó cég színeiben üzleti javaslataikat Ohio állam fővárosában Columbusban, a Sogeti székházban prezentálták. A szakmai programokat természetesen számos kirándulás gazdagította, így Cleveland-ben találkozhattak a kint élő és az útjukat is támogató magyarok képviselőivel, megnézték a Rock & Roll Hall of Fame-et, de Columbus nevezetességeit is látták.

 

Galéria

Kapcsolódó Híreink

Beszerzési gyakornok pozíció

Beszerzési gyakornok pozíció a Hauni Hungaria Gépgyártó Kft.-nél.

Prof. Kaposi Zoltán ausztriai kitüntetése

Kaposi Zoltán egyetemi tanárt, a PTE KTK Marketing és Turizmus Intézet igazgatóját 2019. július 2-án az 50. (jubileumi) Internationales..

Kari rangsor - Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj

2019/2020-as tanévre meghirdetett Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra (korábbi nevén Köztársasági Ösztöndíj) benyújtott pályázatok alapján karunk az..

Állásajánlat - „Könyvvizsgáló asszisztens” pozíció

Dinamikusan fejlődő cégünk könyvvizsgálati csapatába keresünk pályakezdő vagy 1-2 év szakmai tapasztalattal rendelkező könyvvizsgáló asszisztenst.