fbpx Megújult a Pécsiközgáz Alumni oldala | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Megújult a Pécsiközgáz Alumni oldala

2020. június 3. 14:48

Kollégáink az elmúlt egy évben folyamatosan azon dolgoztak, hogy arculatban és funkciókban is megújuló oldalt hozzanak létre a PTE Közgazdaságtudományi Karon végzett hallgatók (alumni) számára.

Ezúton szeretnénk Önnel is megosztani a jó hírt, miszerint az új oldal elindult és a https://alumni.ktk.pte.hu/ címen elérhető.

Az oldalon való tájékozódás elősegítésére létrehoztunk egy alumni kisokost, melyben a regisztráció lépéseire és a folyamat során szükséges adatok fontosságára is kitérünk.

A korábbi alumni oldalon végrehajtott regisztrációja ezen az oldalon nem érvényes, azt meg kell újítania az új oldal használatához. Bízunk benne, hogy Ön is élni fog ezzel a lehetőséggel, hogy volt csoporttársai könnyedén rátaláljanak Önre és fel tudják Önnel venni a kapcsolatot, például alumni találkozók szervezése előtt.

A weboldallal, illetve regisztrációval kapcsolatos kérdések esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az alábbi email címen: alumni [at] ktk.pte.hu.

Bízunk benne, hogy Önnel is találkozhatunk az alumni oldal felhasználói között!

Kapcsolódó Híreink

Változás, újratervezés és fejlődés Tudományos Konferencia

A pécsi közgazdász képzés 50. évfordulójának keretében szervezett jubileumi rendezvénysorozat egyik kiemelkedő eseménye a Változás, újratervezés és..

TehetségPont Workshopok a Pécsiközgázon!

Hagyományainknak megfelelően idén is folytatódik a TehetségPont által szervezett workshop sorozat. Az tanév első felében a workshopok célcsoportját..

Logisztikai Csapatbajnokság 2021 jelentkezés

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja immár 8. alkalommal szervezi meg az 1 200 000 Ft összdíjazású Országos Logisztikai Csapatbajnokságot.

„A PTE UTAZÓ NAGYKÖVETE ONLINE EDITION” TÁMOGATÁSI PROGRAM

A PTE Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatósága a PTE Szenátus által 2016 novemberében elfogadott Nemzetköziesítési Program keretében 2020 őszi..