fbpx Megújult a Pécsiközgáz Alumni oldala | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Megújult a Pécsiközgáz Alumni oldala

2020. június 3. 14:48

Kollégáink az elmúlt egy évben folyamatosan azon dolgoztak, hogy arculatban és funkciókban is megújuló oldalt hozzanak létre a PTE Közgazdaságtudományi Karon végzett hallgatók (alumni) számára.

Ezúton szeretnénk Önnel is megosztani a jó hírt, miszerint az új oldal elindult és a https://alumni.ktk.pte.hu/ címen elérhető.

Az oldalon való tájékozódás elősegítésére létrehoztunk egy alumni kisokost, melyben a regisztráció lépéseire és a folyamat során szükséges adatok fontosságára is kitérünk.

A korábbi alumni oldalon végrehajtott regisztrációja ezen az oldalon nem érvényes, azt meg kell újítania az új oldal használatához. Bízunk benne, hogy Ön is élni fog ezzel a lehetőséggel, hogy volt csoporttársai könnyedén rátaláljanak Önre és fel tudják Önnel venni a kapcsolatot, például alumni találkozók szervezése előtt.

A weboldallal, illetve regisztrációval kapcsolatos kérdések esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az alábbi email címen: alumni [at] ktk.pte.hu.

Bízunk benne, hogy Önnel is találkozhatunk az alumni oldal felhasználói között!

Kapcsolódó Híreink

Tanulmányi Osztály nyári nyitva tartása

Kedves Hallgatók, Felvételizők! Július 1. és augusztus 19. közötti időszakban a Tanulmányi Osztály nyitva tartása az alábbiak szerint módosul:

Általános eljárási protokoll a felsőoktatási intézmények területén történő tartózkodáshoz

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény rendelkezik a..

Csapó János új cikke

Dr. Csapó Jánosnak, az MTI habilitált docensének megjelent egy cikke az angol nyelvű Q2-es folyóiratban.

Balogh Gábor és Sipos Norbert új publikációja

Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint Balogh Gábornak és Sipos Norbertnek tanulmánya jelent meg az International Journal of Educational Management..