fbpx Mirjana Sekicki előadása Karunkon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Mirjana Sekicki előadása Karunkon

2019. szeptember 12. 08:46

A karunkon működő the CoRe lab (Fogyasztói Magatartáskutató Központ) meghívásának eleget téve a mai napon vendégünk volt Mirjana Sekicki a Tobii Pro képviseletében.

Vendégünk bevezető előadást tartott a hallgatóknak a szemkamerás kutatással kapcsolatban a marketingkutatás haladóknak, Marketing research és Advanced marketing research kurzusok keretében.
Mirjana a technológia hátterének ismertetésével kezdte az előadását, ahol számos érdekességet osztott meg a hallgatósággal az emberi szem és a látás működéséről, ezzel megalapozva a szemkamera relevanciájának ismertetését. A hallgatók lelkesen hallgatták az előadást és figyelték a teszteket, melyeknek Mirjana alávetette a látásunkat és a figyelmünket.


Az előadás elmélyítette az ismereteinket a szemkamera, mint innovatív kutatási eszköz használatával kapcsolatban, mely lehetővé teszi a fogyasztók magatartásának pontosabb megismerését és megértését. Az eszköz tulajdonképpen a szem mozgásának rögzítésével segít a tudatalatti reakciók detektálásában. Az előadás számos praktikus tanáccsal is ellátta az ifjú kutatókat a kutatási projektek megvalósítását illetően, melyek során szemléltette - a the CoRe lab laborjában is elérhető - mobil és stabil szemkamerák használatát valós projektek során.

Kapcsolódó Híreink

Munkalehetőség a Pécsiközgáz vállalati rendezvényein!

Dolgozz host/hostessként a Vállalati héten (Word of Practice) november 4-8. között, és az IExpo rendezvényen november 25-én.

Nagy sikerű karrier workshop a Pécsiközgázon

2019. október 16-án került megrendezésre a Ki a felelős a karrierért? című workshop Karunkon a Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet és a..

Átadásra került a Farkas Ferenc ösztöndíj

2019. október 16-án ünnepélyes keretek között átadásra került a Farkas Ferenc ösztöndíj a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

Morgan Stanley at Pécsiközgáz

Kezdd a karriered a Morgan Stanleynél!