fbpx Kiss Olga PhD. | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Kiss Olga PhD.

EMCC Magyarország kutatási alelnök
-
-
-
Emailben történő előzetes egyeztetés alapján

Az Európai Mentoring and Coaching Council (EMCC) és a Magyar Coachszervezetek Szövetsége által regisztrált, GROW (EMCC EQA) Practitioner végzettséggel rendelkező coach vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója, és megalakulása óta az EMCC Magyarország vezetőségi tagja.
Sokoldalú tanulmányaim és kutatásaim – filozófia, matematika, tudomány- és technikatörténet, bankinformatika, személyes pénzügyek, private banking, coaching – közben tapasztalatot szereztem tanácsadóként, vállalkozóként, fejlesztőként és vezetőként is.
Coachként, tanácsadóként és oktatóként egyaránt olyanokkal dolgozom, akik a maguk területén már bizonyították kiválóságukat. Inspirál, ha valaki keresi a fejlődés lehetőségét. Lelkesít, ha részese lehetek a folyamatnak, amelynek révén ki tudják hozni magukból a legjobbat.

Speciális szakterületem:

  • agilitás és coaching
  • reflexió, önreflexió
  • személyes és csoport-szintű önfejlesztés
  • agilitás humán aspektusai
Mottó, hitvallás, filozófia

"Számomra a coaching a legjobb formájában az ügyféllel közösen átélt flow élmény, kreatív együtt-gondolkodás, hogy kibontakoztassa saját legjobb lehetőségeit.

Coachként nem adhatok mást mint a személyes jelenlétemet, ez azonban sokféle módon nyilvánulhat meg. Lehet, hogy kérdezek, tükröt tartok, történetet mesélek, vagy épp ügyfelemet arra kérem, hogy írjon, elemezzen, szintetizáljon, váltson nézőpontot, vegye észre a paradoxont, mely arra késztet, hogy merüljünk mélyebbre, a valódi problémához."

Publikációk

Kiss: A kiválóság születésénél való bábáskodás Coachszemle 2016/1
Kiss, Terjéki, Peuker, Daragics, Gátfalvi: Önszerveződő csapatok fejlesztése. Coachszemle 2018/1
Kiss, Peuker: Reflective Team Learning in Retrospectives International Coaching News 2017/19