Torma Boglárka

HÖT - tanulmányi referens
+36709481327
bogiitorma [at] gmail.com
B038
Emailben történő előzetes egyeztetés alapján

A Hallgatói Önkormányzati Testület - röviden csak HÖT - egy olyan négy főből álló hallgatói csoportot jelent, akik vállalták azt, hogy saját szabadidejüket feláldozva képviselik és segítik mindennapjaikban a kar többi hallgatóját.

Mint HÖT, legfontosabb feladatunk hallgatóink érdekképviselete a belső szervekkel, osztályokkal, oktatókkal, ill. a külső szervezetekkel történő tárgyalások, egyeztetések során. Hatáskörünkbe nem csak a kulturális programok koordinálása és ezek megfelelő publikálása tartozik, hanem különféle oktatási ügyekben nyújtunk információt, segítünk az egyetemi eljárásmódok megismertetésében és elsajátításában.

A HÖT törekszik arra, hogy a régió vállalataival egyre szorosabb és széleskörűbb kapcsolatokat alakítson ki, ami nagyban hozzájárul a hallgatóink szakmai fejlődéséhez, karrierlehetőségeik megalapozásához. Munkánkba bárki, bármikor betekintést nyerhet, szívesen megmutatjuk neki, mit is csinálunk, hogy is működnek kicsit komolyabb szinten a dolgok az egyetemen belül, és ha kedvetek van, alkalomadtán be is segíthettek nekünk a munkába.