fbpx Galántai Júlia | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Galántai Júlia

EMCC akkreditált EIA Practitioner
+36 30 268 3108
julia.galantai [at] praesta.hu
-
Emailben történő előzetes egyeztetés alapján

Informatikus mérnök, rendszerszervező; HR, QM és PM szakirányokat végzett MBA közgazdász. EIA Practitioner nemzetközi akkreditációval rendelkezik. Az EMCC magyarországi szervezetének alelnöke, szakmai műhelyeinek főszervezője. 
Tizenhat évig dolgozott gyártókörnyezetben német majd amerikai tulajdonú autóipari multinacionális vállalatoknál IT, Változásmenedzsment és HR területeken. Vezetett infokommunikációs, gyártástechnológiai és szervezetfejlesztési projektet, nemzetközi projektcsoportokat, multifunkcionális innovációs teameket, magas költségvetésű BPR projekteket. A munkavállalók fejlesztése már akkor is szívügye volt, szervezőként, trénerként, mentorként személyesen is közreműködött a képzési, fejlesztési és mentoring programok kialakításában, megvalósításában. Kilépve a multi belső világából, két évig kizárólag vezetést, kommunikációt, coaching és mentoring módszertanokat tanult azzal a céllal, hogy professzionális és hiteles vezetőfejlesztő szakemberként térhessen vissza az ismerős vállalati környezetbe. Jelenleg vezetői kiválóság szakértőként, valódi küldetése szerint, partnerségben dolgozik vezetőkkel és csapataikkal, kísérve őket vezetői kiválóságuk kibontakozásában.

Mottó, hitvallás, filozófia

"Küldetésem a vezetői kiválóság kibontakozásának támogatása, amely az egyéni és csoportteljesítmény fokozásán, a kompetenciák fejlesztésén keresztül éri el a szervezet működésének tökéletesítését, teljesítményének növekedését, az egyéni, a csoport- és a szervezeti célok megvalósítását.
Ez egy olyan utazás, amely során a cél az út maga, a folyamatos fejlődés és a harmónia megteremtése. Én is ezt az utat jártam be vezetőként és az utam részét képezi az ügyfeleimet támogató összes tevékenységem."

Személyes honlap
Önéletrajz