Carbon class

-

B312

Tanuld meg, miként csökkenthető a digitális karbonlábnyom az online marketing területén és szerezz LinkedIn kompatibilis digitális igazolást (certificate-t), illetve 30 mikorkreditet! Regisztrálj az alábbi linken a CarbonClass felületére:

RegisztrációA digitális karbonlábnyom a várakozások szerint hamarosan az egyik legnagyobb szeletét fogja adni világunk közel 38 gigatonnásra becsült karbonkibocsátásának. Az intenzív digitalizációnak köszönhetően – gondoljunk például az e-kereskedelem, az online bankolás, vagy tartalomfogyasztás felpörgésére – a terület karbonlábnyoma 2025-re háromszor nagyobbá válhat, mint a légi közlekedésé. Kérdés, hogy mit lehet ezzel kezdeni.

A Pécsiközgáz a területet nemzetközi szintű szakértőjével, a Carbon.Crane csapatával közösen hozza el számotokra a ’CarbonClass’ workshopot, ahol megismerhetitek a digitális terület meghatározó szereplőinek, a weboldalak és e-mailek karbonlábnyomának mérési, diagnosztikai megoldásait és a kibocsátás csökkentési lehetőségeit.

A 120 perces foglalkozáson az elméleti ismeretek mellett kipróbálhatjátok a szakértők által használt mérési, monitorozási és modellezési eszközöket. A képzést elvégzők pedig LinkedIn kompatibilis digitális igazolást illetve 30 mikorkreditet is szerezhetnek.