Hallgatói Önkormányzati Testület

A Hallgatói Önkormányzati Testület – röviden csak HÖT – egy olyan hallgatói csoport, amely azért működik, hogy a hallgatóság mindennapi életét minél változatosabbá, könnyebbé tegye az egyetemen.

Mint HÖT, legfontosabb feladatunk az egyetemen hallgatóink érdekképviselete a belső szervekkel, osztályokkal, oktatókkal, ill. a külső szervezetekkel történő tárgyalásokkal, egyeztetésekkel. Hatáskörünkbe egyaránt tartozik a méltán híres pécsiközgáz diákélet megismertetése és megőrzése különböző kulturális programok koordinálásával és azok megfelelő publikálásával, valamint különféle oktatási ügyekben nyújtunk információt, segítünk az egyetemi eljárásmódok elsajátításában.  A HÖT törekszik arra, hogy a régió vállalataival egyre szorosabb és széleskörűbb kapcsolatokat alakítson ki, ami nagyban hozzájárul a hallgatóink szakmai fejlődéséhez, karrierlehetőségeik megalapozásához.

Munkánkba bárki, bármikor betekintést nyerhet, szívesen megmutatjuk neki, mit is csinálunk, hogy is működik testületünk az egyetemen belül, és ha kedvetek van, alkalom adtán be is segíthettek nekünk a munkába. Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Gólyalevél 2023

 

Tagok

HÖT - elnök
 
-
sikler.zsombor [at] pte.hu
-
HÖT - elnökhelyettes
 
-
kolat.zsanett [at] ktk.pte.hu
-
Kulturális referens
 
-
szilagyi.nikolett [at] ktk.pte.hu
-
HÖT - PR- és információs referens
 
-
szabinaviszt02 [at] gmail.com
-