Sportfolio

A Sportfolio egy olyan diákszervezet, mely 2022-ben újult meg, még igen frissek vagyunk, feltámadunk, mint a főnix. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy létrehozzunk egy szuper közösséget, ahol összeköt minket a sport iránti szeretet.

Célunk, hogy a Pécsiközgázon tanulás mellett sportolási lehetőségek is egyaránt elérhetőek legyenek a hallgatók számára. Azon dolgozunk, hogy olyan eseményeket szervezzünk, ahol reflektorfényben nem csak az általános sportágak állnak, hanem a nem mindennapi aktivitást is próbáljuk becsempészni, hogy feldobjuk a mozgás örömét. Készüljetek, mert érkezik a röplabda, labdarúgás, pingpong és más hasonló edzések, de számunkra a kocsmasportok is úgyszintén elengedhetetlennek, legyen szó dartsról, biliárdról vagy sörpongról.

 

Mindenkit szívesen látunk, nem kell hozzá élsportolónak lenni, ha benned van a mozgás iránti vágy akkor nálunk a helyed! Csatlakozni tudtok hozzánk, ha aktívan részt vesztek az általunk megrendezett programokon, akár csak nézőként, ugyanis egy lelkes szurkolás mindenkire ráfér!

 

Megtalálhattok minket Instagramon, Facebookon is. Eseményeikről az alábbi linkeken tudtok tájékozódni és követni a beszámolóinkat!