fbpx 2021 - VI. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

2021 - VI. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium

Sport és játék – fogyasztás a virtuális térben

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Aula

2021. október 28.

 

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Marketing és Turizmus Intézet az MTA Gazdálkodástudományi Bizottság Marketingtudományi Albizottságával közösen 2021. október 28-án immár hatodik alkalommal szervezi a Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium rendezvénysorozat következő eseményét, melynek kiemelt témaköre: Sport és játék – fogyasztás a virtuális térben.

A járványhelyzetre való tekintettel a szimpózium hibrid formában kerül megrendezésre, így a személyes részvétel mellett lehetőséget teremtünk online alkalmazáson keresztüli bekapcsolódásra is.

A szimpózium célja kezdetektől fogva kettős: teret adni a különböző tudományterületeken elért új fogyasztáskutatási eredmények bemutatásának, a fogyasztással kapcsolatos gondolatok, tapasztalatok megvitatásának, valamint erősíteni a téma szakértői közötti kommunikációt és együttműködést. Alapelvünk az interdiszciplináris megközelítés, hiszen a fogyasztás vizsgálata számos területet érint, amelyek között elengedhetetlen az átjárás.

A rendezvényre várjuk azon fogyasztás- és életstíluskutatók, fogyasztói magatartáskutatók, valamint a témával foglalkozó gyakorlati szakemberek jelentkezését, akik egy 20 perces előadásban szívesen bemutatnák új kutatási, vizsgálati eredményeiket, vagy megosztanák a témával kapcsolatos gondolataikat, tapasztalataikat. Előadásra jelentkezni a fogyasztas.szimpozium [at] ktk.pte.hu e-mail címre küldött absztrakttal lehet 2021. október 11-ig. A jelentkezőknek 2021. október 14-ig küldünk visszajelzést.

A rendezvényen szívesen látunk minden érdeklődő kollégát, kutatót, gyakorló szakembert, jelenlegi és volt egyetemi hallgatót, akiknek aktivitására is számítunk az előadásokat követő vitákban. Mind a személyes, mind az online részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2021. október 26-ig lehet.

 

Regisztráció >

 

Személyes részvétel esetén kérjük, vegyék figyelembe a Pécsi Tudományegyetem maszkhasználatra vonatkozó szabályait. Az Egyetem koronavírussal kapcsolatos működési rendjéről részletesen itt tájékozódhatnak.