fbpx IV. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

IV. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium

IV. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium

Értékváltozások, kultúraváltások a fogyasztásban

 

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécs, 2019. november 14.

 

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Marketing és Turizmus Intézete 2019. november 14-én immár negyedik alkalommal szervezi a Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium rendezvénysorozat következő eseményét az EFOP-3.6.1-16-2016-00004 projekt keretében. A szimpózium kiemelt témaköre: Értékváltozások, kultúraváltások a fogyasztásban.

 

A rendezvény célja változatlanul kettős: egyrészt teret adni a különböző tudományterületeken elért új fogyasztáskutatási eredmények bemutatásának, megvitatásának, másrészt erősíteni a téma szakértői közötti kommunikációt és együttműködést. Az alapelv továbbra is az interdiszciplináris megközelítés, hiszen a fogyasztáskutatás számos tudományterületet érint, amelyek között elengedhetetlen az átjárás.

 

A rendezvényre szeretettel várjuk azon fogyasztás- és életstíluskutatók, fogyasztói magatartáskutatók, valamint a témával foglalkozó gyakorlati szakemberek jelentkezését, akik szívesen bemutatnák új kutatási, vizsgálati eredményeiket.

Előadásra jelentkezni a fogyasztas.szimpozium [at] ktk.pte.hu e-mail címre küldött absztrakttal lehet 2019. október 31-ig.

A jelentkezőknek 2019. november 6-ig küldünk visszajelzést a jelentkezés elfogadásáról.

 

A rendezvényen szeretettel látunk továbbá minden érdeklődő kollégát, kutatót, gyakorló szakembert, jelenlegi és volt egyetemi hallgatót, akiknek aktív részvételére is számítunk az előadásokat követő vitákban.

 

A szimpóziumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni 2019. november 10-ig lehet az alábbi oldalon lehet.

Regisztráció >