Minden, amit egy felvételizőnek tudni kell!

Ha felvételi előtt állsz, rengeteg a kérdés benned. Melyik várost, melyik egyetemet, melyik szakot válaszd? Melyik tudományterületen találod meg az érdeklődésednek megfelelő képzést, hol fogod igazán jól érezni magad? Hogyan zajlik a felvételi folyamat, mit takarnak a szakok címei? Hol tudsz majd elhelyezkedni és milyen lehetőségeid vannak az egyetemen a tanulmányokon túl?

Ezen az oldalon összeszedtünk minden olyan információt, ami segíthet eligazodni a sok kérdés között. Böngéssz, olvasgasd, nézd meg a videókat és ha még maradt benned bizonytalanság, bátran keress minket!  

 

Pécsiközgáz stories

Mit csinál egy közgazdász?

A közgazdász diploma nagyon keresett, mégis, akik nem ismerik közelebbrők a szakmát sokszor nem is tudják pontosan, mit is csinál egy közgazdász? Hogy lássátok, milyen sokoldalúan használható a Pécsiközgázon szerzett tudás, megkerestük végzett hallgatóinkat és megnéztük, hogyan telik egy napjuk, megkértük őket, hogy meséljenek Nektek a munkájukról.

Tarts velük!

 

Tovább a videókhoz

Csatlakozz, kérdezz!

Csatlakozz, kérdezz!

Vár az "Irány a Pécsiközgáz" Facebook csoport!

Létrehoztunk egy közösséget, ahol bátran kérdezhettek a Pécsiközgázról, a hallgatói életről, felvételi eljárásról, kollégiumokról, ösztöndíj lehetőségekről és minden olyan témáról, ami foglalkoztat benneteket a továbbtanulással kapcsolatban. A csoportban munkatársaink, lelkes hallgatói segítőink várnak benneteket!

 

Csatlakozom a Facebook csoporthoz!

Kövess minket!

Kövess minket!

Hírek, naprakész információk, sztorik, különlegességek várnak közösségi média felületeinken és még a kulisszák mögé is beleshetsz a Pécsiközgázon.

Latest information for applicants: subscribe to receive updates on admission,
programmes, events and Faculty news.