Vezetés és szervezés angol nyelven

Vezetés és szervezés angol nyelven

Képzési információk:

Képzési idő: 4 félév

Specializáció: -

A szakképzettség megnevezése az oklevélben: okleveles közgazdász vezetés és szervezés szakon / Economist in Management and Leadership

Képzés nyelve: angol

 

A magyar nyelvű szak bemutatását itt találod > 

 

Kinek ajánljuk az angol nyelvű Vezetés és szervezés mesterszakot?

A képzés célja, hogy az itt végzettek képesek legyenek multinacionális, illetve kis- és középvállalkozások vezetői pozícióinak betöltésére, rendelkezzenek a vezetéshez szükséges kompetenciákkal. 

Ezen képzési programot főleg azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek gazdasági jellegű Bsc diplomával, ugyanakkor a mesterképzésben tovább bővítenék ilyen irányú ismereteiket. Természetesen képzésünk nyitva áll azon érdeklődők előtt is, akik más típusú képzéseken szereztek diplomát, de jelentős számban szereztek elismerhető kreditet gazdasági tárgyak elsajátítása során. Számukra jelent megoldást a kreditelismerési eljárás, amelyről az alábbi oldalon bővebben tájékozódhatnak.  

 

Miért érdemes a Pécsiközgáz angol nyelvű Vezetés és szervezés mesterképzését választani?

A 2023-ban megújult tantervű képzés során kiemelt hangsúlyt helyezünk a gyakorlati ismeretek elsajátítására, a kritikai elemzés képességének fejlesztésére. Az órák fókuszában a stratégiai látásmód és eszközrendszer, a vezetői soft skill-ek fejlesztése és a fenntartható vállalatvezetés szemléletének kialakítása áll. A megújult tantervet a világ vezető mesterképzéseihez igazítottuk, és ezzel a programmal pályázik a Közgazdaságtudományi Kar újabb EFMD programakkreditációra. 

A nálunk végzett szakemberek magas szintű angol nyelvű kommunikációs - tárgyalási és prezentációs - képességeket is elsajátítanak, amelynek elősegítésére az angol nyelvű képzéseken számos külföldi mobilitással járó, illetve kettősdiploma program közül választhatnak a hallgatóink. 

 

Főbb tárgyak:

Haladó szervezeti viselkedés, Stratégiai menedzsment, ESG a vállalati gyakorlatban, Kultúraközi üzleti kommunikáció, Fenntartható HR 

A képzés tanterve ide kattintva érhető el. 

Tanúsítványt adó speciális ismeretek 

2024-től a szak hallgatói diplomájuk megszerzésének ideje alatt speciális szaktudást és erről szóló tanúsítványt szerezhetnek. A képzés ideje alatt 3 tanúsítvány szerezhető meg az ehhez megjelölt kurzusok elvégzése után:  

- Körforgásos gazdálkodás/Certificate in Circular economics,  

- Stratégiai emberi erőforrás menedzsment/Certificate in Strategic HRM,  

- Adatalapú döntéshozatal/Certificate in Data analytics.  

A lehetőség csak az angol nyelvű Vezetés és szervezés programon elérhető! 

Karrierlehetőségek

A szakon végzett hallgatóink legnagyobb számban sikerrel helyezkednek el Magyarországon multinacionális vállalatoknál, pénzügyi szervezeteknél, de piacképesek a nyugat-európai, illetve észak-amerikai térségben is. Volt hallgatóink dolgoznak az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Írországban, Németországban, Norvégiában, Svédországban, Kanadában, Ausztráliában, Kínában, Törökországban, Indiában, Iránban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Indiában. A nemzetközi szinten is elismert diploma számos hallgatónknak lehetővé tette, hogy hazai vagy külföldi doktori iskolákban folytassa tanulmányait. 

 

KETTŐSDIPLOMA PROGRAM

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a l’Ecole Supérieure pour le Développment Economique et Social (továbbiakban ESDES) School of Management, Université Catholique de Lyon között létrejött megállapodás értelmében a pécsi diákok magyar oklevelük mellé a partneregyetemen Bsc- és/vagy Msc-diplomát is szerezhetnek. 

ESDES LYON

Munkarend Önköltség Képzési idő Képzés kezdete

Nappali

Államilag támogatott

4 félév

2024. február és szeptember

Nappali

450 000 Ft/félév

4 félév

2024. február és szeptember