Vezetés és szervezés angol nyelven

Vezetés és szervezés angol nyelven

Képzési információk:

Képzési idő: 4 félév

Specializáció: -

A szakképzettség megnevezése az oklevélben: okleveles közgazdász vezetés és szervezés szakon / Economist in Management and Leadership

Képzés nyelve: angol

 

A magyar nyelvű szak bemutatását itt találod > 

 

Kinek ajánljuk az angol nyelvű Vezetés és szervezés mesterszakot?

Ezen képzési programot főleg azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek gazdasági jellegű BA diplomával, ugyanakkor a mesterképzésben tovább bővítenék ilyen irányú ismereteiket. Természetesen képzésünk nyitva áll azon érdeklődők előtt is, akik más típusú képzéseken szereztek diplomát, de jelentős számban szereztek elismerhető kreditet gazdasági tárgyak elsajátítása során.

 

Miért érdemes a Pécsiközgáz angol nyelvű Vezetés és szervezés mesterképzését választani?

A képzés során a legkorszerűbb tananyagok bázisán kiemelt hangsúlyt helyezünk a gyakorlati ismeretek elsajátítására, a kritikai elemzés képességének fejlesztésére. Az oktatás jellemzően szemináriumokra, hallgatói prezentációkra, esettanulmányok elemzésére és csoportmunkára épül, mely biztosítja a hallgatók problémamegoldó készségének fejlesztését. A képzésben nagyszámú külföldi hallgató és oktató vesz részt, akik a fejlett piacgazdaságok összefüggéseit és értékrendjét közvetítik hallgatóink felé, mely idehaza és külföldön egyaránt kitűnő elhelyezkedési és karrierépítési lehetőségeket nyújt a nálunk diplomázóknak. A nálunk végzett szakemberek magas szintű angol nyelvű kommunikációs - tárgyalási és prezentációs - képességeket is elsajátítanak. 

 

Főbb tárgyak:

Szervezeti viselkedés, Változásmenedzsment, Vezetői kompetenciafejlesztés, Tudás és tehetség menedzselése a szervezetben, HR folyamatok szimulációja

A képzés tanterve ide kattintva érhető el. 

 

Karrierlehetőségek

Miután hallgatóink tanulmányaik sikeres befejezése után sikerrel helyezkednek el Magyarországon multinacionális vállalatoknál, pénzügyi szervezeteknél, de piacképesek a nyugat-európai illetve észak-amerikai térségben is. Volt hallgatóink dolgoznak az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Írországban, Németországban, Norvégiában, Svédországban, Kanadában, Ausztráliában, Kínában, Törökországban, Indiában, Iránban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Indiában. A nemzetközi szinten is elismert diploma számos hallgatónknak lehetővé tette a hazai, illetve külföldi doktori iskolákban való továbbtanulást.

 

KETTŐSDIPLOMA PROGRAM

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a l’Ecole Supérieure pour le Développment Economique et Social (továbbiakban ESDES) School of Management, Université Catholique de Lyon között létrejött megállapodás értelmében a pécsi diákok magyar oklevelük mellé a partneregyetemen BA- és/vagy MA-diplomát is szerezhetnek.

ESDES LYON

Munkarend Önköltség Képzési idő Képzés kezdete

Nappali

Államilag támogatott

4 félév

2022. február és szeptember

Nappali

400 000 Ft/félév

4 félév

2022. február és szeptember

 

A Pécsiközgáz angol nyelvű mesterképzése egy különleges program ahol ismereteimet egy internacionális környezetben sajátíthattam el külföldi hallgatókkal együtt. Az oktatás magas színvonala és multikulturális alapokra helyezett szemléletmódja segített abban hogy a munka világában megálljam a helyem egy globális cégnél.
Ezt a képzést minden olyan leendő hallgatónak ajánlom aki szeretné a közgazdaságtan különböző területeit magas színvonalon angol nyelven, gyakorlatiasan megismerni. Szemes Milán