fbpx A tavaszi vizsgaidőszak alatt újra éjfélig tart nyitva a Tudásközpont! | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

A tavaszi vizsgaidőszak alatt újra éjfélig tart nyitva a Tudásközpont!

2019. május 7. 11:19

A tavaszi vizsgaidőszakban, május 13-tól június 20-ig ismét éjféli nyitva tartással várjuk az esti és éjszakai tanulást választó hallgatókat.

A meghosszabbított nyitva tartás első felében, 8.00-20.00 között a szokott rend szerint lehet majd igénybe venni a könyvtári szolgáltatásokat, vagyis - aki még nem tette meg - be tud iratkozni, lehet kölcsönözni, előjegyezni, személyesen hosszabbítást kérni, könyvet visszaadni, könyvtárközi kölcsönzést igényelni, raktári kérést indítani, vagy szaktájékoztatásért a könyvtárosokhoz fordulni.

20.00 órától, a Tudásközpont 2. emeletén van lehetőség tanulásra az olvasói terekben, a tanulófülkékben, illetve a csoportos tanuló helyiségekben.  Ugyanitt van lehetőség önkiszolgáló kölcsönzésre, az olvasószolgálati pult melletti kölcsönző-automatánál, illetve könyv visszaadásra a földszinti készüléknél, a Regisztráció jobb oldalán. Éjfélig lehet fénymásolni, szkennelni és nyomtatni a második emeleti forráspontnál, de ebben az idősávban további szolgáltatásaink már szünetelnek.

A parkoló felőli, déli bejárat zárva lesz, ezért olvasóink a főbejárati forgóajtón át tudják a könyvtári tereket használni.

A hallgatóknak jó tanulást, hatékony felkészülést kívánnak a könyvtárosok!

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

Újra nyitva a Tudásközpont!

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..