fbpx Csapó János új cikke | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Csapó János új cikke

2020. július 1. 11:30

Dr. Csapó Jánosnak, az MTI habilitált docensének megjelent egy cikke az angol nyelvű Q2-es folyóiratban. 

Kollégánk igen széles körű publikációs tevékenységet folytat, ennek eredménye legújabb cikke is, amely a "Customer Involvement ins Sustainable Tourism Planning at Lake Balaton, Hungary - Analysis of the consumer Preferences of the Active Cycling Tourists" címet viseli. 

 

A tanulmány az innovatív turisztikai termékfejlesztési megközelítést alkalmazza, amelynek alapja az együttes alkotás és a fogyasztók bevonása. Középpontjában a Balatonnal, amely Magyarország tömeges turisztikai célpontja, az aktív kerékpáros turisták piaci szegmense szempontjából. 

Publikációjához ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk szakmai pályafutása során!

Kapcsolódó Híreink

TehetségPont Workshopok a Pécsiközgázon!

Hagyományainknak megfelelően idén is folytatódik a TehetségPont által szervezett workshop sorozat. Az tanév első felében a workshopok célcsoportját..

Logisztikai Csapatbajnokság 2021 jelentkezés

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja immár 8. alkalommal szervezi meg az 1 200 000 Ft összdíjazású Országos Logisztikai Csapatbajnokságot.

„A PTE UTAZÓ NAGYKÖVETE ONLINE EDITION” TÁMOGATÁSI PROGRAM

A PTE Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatósága a PTE Szenátus által 2016 novemberében elfogadott Nemzetköziesítési Program keretében 2020 őszi..

Beköltözött a jövő a Pécsiközgázra!

Karunk fontos mérföldkőhöz érkezett: idén ünnepeljük a képzés elindulásának 50. évfordulóját, melynek keretében a tegnapi napon az itt fejlesztett..