fbpx Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázat | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázat

2020. május 29. 11:53

Kiírásra került a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázata a 2020/2021-es tanévre vonatkozóan!

 Az oktatásért felelős miniszter nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat adományoz - tanévenként - a felsőoktatási intézmények kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatói részére.

PÁLYÁZÁS FELTÉTELEI

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra azon államilag támogatott (ösztöndíjas, részösztöndíjas), illetve költségtérítéses, teljes idejű nappali tagozatos alapképzésben, mesterképzésben valamint egységes osztatlan képzésben részt vevő hallgatói pályázhatnak, akik

  • akik jelenlegi, vagy korábbi tanulmányaik során legalább két félévre bejelentkeztek, és legalább 55 kreditet megszereztek,
  • az utolsó lezárt tanévben legalább jeles tanulmányi eredményt ért el (tanulmányi eredményének  [súlyozott átlag] szerinti számtani átlaga minimum 4,51),

A pályázat elbírálásának alapja a tanulmányi eredmény mellett a pályázó legutóbbi két féléves szakmai és közösségi munkája. A részletes pontozási rendszer végett lásd a Kari Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj szabályzatát!

 

A pályázatok leadási határideje: 2020. június 30. 12 óra

 

Pályázati kiírás és fontos dokumentumok

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..

35. OTDK KÖZGAZDASÁGI SZEKCIÓJÁNAK EREDMÉNYEI

2021. április 22. és 24. között zajlott az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdasági Szekciója Sopronban. Az 564 bemutatott pályamű között..