fbpx Pécs Város Kiváló Tanulói és Hallgatói Díjai - Pályázati Felhívás | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécs Város Kiváló Tanulói és Hallgatói Díjai - Pályázati Felhívás

2022. május 12. 12:51

Pályázat feltételei

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése pályázatot hirdet a Pécs város tanulói és hallgatói díjainak elnyerésére azon középfokú közoktatási vagy felsőfokú oktatási intézmények tanulói és hallgatói részére, akik Pécs városában legalább 5 hónapja állandó bejelentett lakóhellyel rendelkeznek, és a pályázat benyújtásának időpontjában valamely Pécs közigazgatási területén működő állami vagy nem állami fenntartású oktatási intézményben aktív, nappali tagozatos tanulmányokat folytatnak.

A pályázat célja

Célja, hogy Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata kifejezze megbecsülését a kiemelkedő tanulmányi, kutatási eredményeket elérő, szakmájuk területén kimagasló sikereket felmutató, valamint a nemzetiségi értékek átörökítésében elkötelezett tevékenységet folytató tanulók és hallgatók iránt, másrészt a tehetséggondozás keretein belül anyagi támogatást nyújtson részükre a kiváló teljesítményük fenntartása céljából.

A pályázat keretein belül a Pécs Város Kiváló Tanulói és Hallgatói Díja vagy a Pécs Város Kiváló Nemzetiségi Tanulói és Hallgatói Díja elismerések nyerhetőek el. Egy naptári évben kizárólag egy pályázat nyújtható be.

Pályázat benyújtása

A pályázaton való részvétel feltétele a Pályázati Űrlap, valamint a pályázati feltételek fennállásának megállapításához szükséges igazolások és nyilatkozatok határidőre történő beérkezése.

A pályázatok benyújtásának határideje 2022. június 15-e.

A Pályázati Felhívás és a Pályázati Űrlap a város honlapjáról egyaránt letölthető. Ugyanezen a felületen elérhető a Pécs város tanulói és hallgatói díjairól szóló önkormányzati rendelet, mely részletes leírást nyújt az elismerésekről és a pályázat menetéről.

A pályázatot egy példányban, papíralapon kell benyújtani személyesen vagy ajánlott küldeménykéntPécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. címre a Kulturális és Népjóléti Főosztály számára címezve.

 

A Pécs város tanulói és hallgatói díjai elismerések díszoklevéllel, pénzjutalommal és grafikailag egyedileg megtervezett, digitálisan leképezhető oklevéllel járnak.

Az Önkormányzat a honlapján közzéteszi a pályázat nyerteseinek nevét, a díjazott oktatási intézménye nevét és a tanulói vagy hallgatói jogviszony adatait. A közlemény a díjazottakról rövid méltatást is tartalmaz. A díszoklevelet az elismerésben részesülő tanulók és hallgatók – a díj típusától függően - a Magyar Tudomány Napjához vagy a Nemzetiségek Napjához kapcsolódóan megrendezésre kerülő ünnepségeken vehetik át.

 

Az érdeklődők az alábbi címen és telefonszámon kaphatnak további részletes felvilágosítást a pályázatról:

Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.
Major Tünde Kármen
köznevelési ügyintéző
+36 72/533-857

Kapcsolódó Híreink

Kutatóhelyként is a legjobbak között a KTK

MTA Kiváló Kutatóhely minősítést kapott a Közgazdaságtudományi Kar.

Az EconNet Kutatócsoport a CEU Data Stories 2022 kiállításon

A CEU Data Stories a társadalmi és viselkedési témájú kutatási vizualizációk kiállítása, ami május 23-tól látogatható.

Data Science verseny - Dataracing

Az MNB és a BME által meghirdetett data science verseny során az adatelemzést tanuló vagy abban oktató és dolgozó emberek mérhetik össze tudásukat egy..

Jelentkezz 'Kontrolling' munkatársnak!

LAFARGE Cement Magyarország Kft. álláshirdetés A Holcim Csoport tagjaként a LAFARGE Cement Magyarország Kft. dinamikus és modern munkakörnyezetet..