Corporate Talk - A kiskereskedelmi technológiák nyomában: A kasszazóna optimalizálás és az önkiszolgáló kasszák

2024. február 12. 09:59

Márciusban a Laurel ügyvezetője, Bessenyei Attila lesz a vendégünk, akivel egy igazán izgalmas témával kezdjük meg a 2024-es évet. 

 Mi is az a Corporate Talk?

the CoRe lab Corporate Talk abból a célból jött létre, hogy fogyasztói magatartáskutatással foglalkozó the CoRe lab kutatóközpontunk Partnereink segítségével olyan  piackutatáshoz kapcsolódó aktuális szakmai témákat hozzunk a fókuszba, amelyek új és releváns információkat nyújthatnak az érdeklődők és a szakma számára.

Az esemény lényege, hogy a the CoRe lab munkatársa vagy munkatársai meghívott vendégekkel beszélget(nek) előre egyeztetett témákról egy közönség előtt. Az esemény főbb célcsoportjai a PTE KTK hallgatói, munkatársai, továbbá a piackutatás iránt érdeklődők, kifejezetten a piackutatás területén dolgozó szakmai közeg.

A beszélgetés témája

Napjainkban egyre több kiskereskedelmi üzletben jelennek meg az önkiszolgáló kasszák, melyek kapcsán pro és kontra érveket is felsorakoztatnak a vásárlók. A the CoRe lab Corporate Talk eseményén arról beszélgetünk a kiskereskedelmi szoftverekkel és rendszerekkel foglalkozó vállalat, a Laurel ügyvezetőjével, hogy miben tudja a kereskedők munkáját segíteni a technológia, és ez miért jó a vásárlóknak is.

Mikor? 

Időpont: 2024. március 12. (kedd) 9:45

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar (7622 Pécs, Rákóczi út 80.) B323/1-es terem.

A beszélgetés személyes és online formában is követhető lesz!

Regisztrálj!

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Regisztrációhoz kattints ide!

Az online beszélgetésbe MS Teams segítségével kapcsolódhatsz be, melyhez a linket e-mailben, a közvetítés előtt küldjük el a regisztráltaknak!