iEXPO

-

PTE KTK

09:00-19:00 Cégek és kari központok kiállítása – Folyosók

Ismerd meg milyen szakmai tapasztalatszerzési lehetőségeid vannak az egyetem alatt és után.

09:00-11:00 Cégek bemutatkozása – 323/1

Ezeken az előadásokon megtudhatod, milyen pozíciók várnak egy frissdiplomásra, milyen elvárásaik vannak az egyes cégeknek és mit kell tenned ahhoz, hogy sikeresen szerepelj a kiválasztási folyamatban.

11:30-17:30 Zártkörű projekt prezentációk - Hatchery

14:30-16:30 iEXPO – Dr. Halasy-Nagy József Aula

Az iExpo egy olyan rendezvény, ahol hallgatók egy fordított állásbörze formájában bemutatják projektjeiket, kutatásaikat, üzleti ötleteiket. A résztvevőknek lehetőségük nyílik a szakmai sikerek mellett személyes kompetenciáik bemutatására is.

A rendezvény továbbá jó alkalmat biztosít arra, hogy a jövőbeli munkatársakat kereső vállalatok megismerjék hallgatóink, hallgató csapataink képességeit.

A rendezvény menete:

  • A hallgatók saját standot állítanak fel. Minden csapat rendelkezésére bocsájtunk egy 1m X 0,7 m-es kartonlemezt, melyet szabadon megtölthet tartalommal. A 2019. november 21-ig beérkezett színes anyagok nyomtatását A3-as méretig tudjuk vállalni, ezt követően a csapatoknak kell gondoskodniuk az anyagokról. Kérünk minden résztvevőt, hogy a kezdés előtt készítse el standját!
  • A meghívott szakértők, céges képviselők ellátogatnak az egyes standokhoz, ahol a hallgatók bemutatják munkáikat.
  • Ösztönözve a hallgatói aktivitást, a szakértők zsetonokat osztanak ki a legjobb kiállítóknak. A rendezvény zárásaként a legtöbb zsetont összegyűjtő és egyben legkiemelkedőbb hallgatókat jutalomban részesítjük.

Miért érdemes jelentkezned?

  • Fejlesztheted a kommunikációs készségedet, ezáltal magabiztosabb lehetsz és elindulhatsz a siker felé vezető úton
  • Bármivel kiállíthatsz, legyen az üzleti ötlet, közösség fejlesztő projekt, kutatás, valamilyen innováció vagy bármi, amiből kiderül, milyen jó képességekkel rendelkezel
  • A tárgyi nyeremények mellett a következő pénzdíjak kerülnek kiosztásra:
    1. helyezett: 80 000 Ft / Csapat 2. helyezett: 50 000 Ft / Csapat 3. helyezett: 20 000 Ft / Csapat

Jelentkezés:

Küldd el a csapatod tagjainak nevét, elérhetőségét és a kiállításotok témáját 2019. November 22-ig a cal [at] ktk.pte.hu e-mail címre! A rendezvény napján az 1. emeleti regisztrációs pultnál kérhettek útbaigazítást.

16:30-18:00 Simonyi Final Pitch – 323/1

A Simonyi Final Pitchen bemutatkoznak a félév során kidolgozott üzleti ötletek. A projekteket egy szakmai bizottság bírálja el, mely kockázati tőkésekből és a vállalakozásfejlesztés elismert szakembereiből tevődik össze. Az esemény minden érdeklődő előtt nyitva áll.

18:00-18:30 iEXPO és Simonyi Final Pitch eredményhirdetés– 323/1

18:30-20:00 Networking – 323/1

A rendezvényről folyamatosan frissülő információk találhatók a Facebook eseménynél vagy keress minket a cal [at] ktk.pte.hu e-mail címen.

Galéria