Mitől (lehet) izgalmas egy diszkont üzletlánc?

2023. március 28. 06:54

Miért települ ki az ALDI a fesztiválokra és mi a céljuk a TikTok jelenléttel? Ilyen és ehhez hasonló kérdésköröket fogunk boncolgatni az ALDI-val a második Corporate Talk eseményen!

the CoRe lab × ALDI – Mitől (lehet) izgalmas egy diszkont üzletlánc?

A beszélgetés témája

Az ALDI, mint Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi üzletlánca nagy erőket fektet a fogyasztók elérésére, valamint arra, hogy a piacon egy egyedi pozíciót tudjon kiépíteni a fogyasztók fejében. Ennek egyik fontos eleme a cég kommunikációja, de az is, hogy milyen módon diverzifikálja a termékkörét, valamint a nyújtott szolgáltatásokat.

A beszélgetés során kitérünk az ALDI márkastratégiájára, jövőbeli terveire, de a TikTok jelenlét, az ALDI utazás és a fesztiválokra való kitelepülést is fontos téma lesz. Vajon mi a célja az ALDI-nak ezekkel és hogyan lehet ezt a hagyományos kiskereskedelmi tevékenységekkel összeegyeztetni? És vajon mit gondolnak ezekről a fogyasztók? A kerekasztal beszélgetés során mindenre választ kaphatunk!

Mikor?

Időpont: 2023. április 25. (kedd) 10:00

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar (7622 Pécs, Rákóczi út 80.) B323/1-es terem.

A beszélgetés személyes és online formában is követhető lesz!

Regisztráció

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Regisztráció 

Az online beszélgetésbe MS Teams segítségével kapcsolódhatsz be, melyhez a linket e-mailben, a közvetítés előtt küldjük el a regisztráltaknak!