2015 - IX. Pécsi Pénzügyi Napok

A magyar gazdasági modell

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, a Magyar Közgazdasági Társaság, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum, a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete és a Penta Akadémia Alapítvány 2015. március 26-27-én, kilencedik alkalommal rendezi meg a Pécsi Pénzügyi Napokat a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Aulájában.

A IX. Pécsi Pénzügyi Napok kiemelt célja, hogy a hallgatóknak, oktatóknak, pénzügyi-számviteli szakembereknek, vállalkozások vezetőinek „házhoz hozza” a szaktudást, információt, kapcsolatrendszert, kommunikációs- és érdekérvényesítési lehetőséget.

A rendezvény plenáris ülésein a pénzügy területén meghatározó szervezetek vezetői fejtik ki véleményüket a monetáris és fiskális rendszer átalakításának aktuális kérdéseiről.

A délutáni szekcióüléseken 10 okleveles adószakértő veszi górcső alá az EKÁER, a reklámadó, a behajtási költségátalány, a forgalmi adózás, a cafeteria rendszer, a mögöttes felelősség és az egyéni vállalkozások adózásának a legizgalmasabb területeit.

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Aulája (7622 Pécs, Rákóczi út 80.)

Időpont: 2015. március 26-27.

A részletes programért kattintson ide.

A konferencián való részvétel a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának tanárai és hallgatói számára díjmentes.