fbpx Ünnepélyes tanévnyitó és ExxonMobil teremátadó a Pécsiközgázon | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Ünnepélyes tanévnyitó és ExxonMobil teremátadó a Pécsiközgázon

2019. szeptember 3. 11:00

2019. szeptember 5-én 13 órától tartja a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Ünnepélyes tanévnyitóját a Halasy-Nagy József Aulában, amelyet követően az ExxonMobil több millió forint értékű támogatásával nyáron felújított B316-os terem átadójára is sor kerül. Az esemény apropójából a tanévnyitón és az ünnepélyes teremátadón az ExxonMobil képviseletében két neves vendéget is köszönthetünk: Toby Hayst (az ExxonMobil PMI Product Accounting Process Managerét) és Romke Noordhuist (az ExxonMobil  Lead Country Managerét).  A tanévnyitón beszédet mond Rabb Szabolcs is, a Pécs-Baranya Kereskedelmi és Ipar Kamara főtitkára, és egyben a Pécsiközgáz Alumnija.

A rendhagyó ünnepség tökéletesen szemlélteti, hogy a Közgazdaságtudományi Kar egyre szorosabban fonódik össze a vállalatokkal mind regionális mind nemzetközi színtéren. A szokásos dékáni köszöntő helyett a helyi gazdaság szereplők egyik integrátorának képviselője buzdítja majd a hallgatókat a félév kezdésekor, míg nemzetközi vérkeringésbe ágyazottságot az ExxonMobil vezetőinek részvétele és támogatása testesíti meg. A vállalat érdeklődése azt is mutatja, hogy a Közgazdaságtudományi Kar által kínált gazdasági képzéseken tanuló hallgatók előtt számos hazai és nemzetközi karrierlehetőség áll.

A Kar mindennapi életben is kiemelt szerepet játszik a nemzetköziesedés. Évről-évre egyre több külföldi diák tanul a magyar fiatalokkal együtt és szerez diplomát az épület falain belül. A multikulturális környezetben rejlő előnyök kihasználására az új teremben is számos lehetőség kínálkozik, a modern berendezés növeli a hallgatók közötti csoportmunka hatékonyságát és az interaktív tanulást.

Kapcsolódó Híreink

A TE UTAD A PÉCSIKÖZGÁZON - PÓTFELVÉTELI 2020

Lezajlottak az érettségik, megvannak a ponthatárok, sokan örülhetnek, mert bekerültek az általuk áhított egyetemi képzésre. Vannak azonban olyanok is..

Pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett képzések (2020/2021)

Kedves Felvételiző, az alábbiakban ismertetjük a pótfelvételi eljárás keretében meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó..

Ponthatárok 2020 normál felvételi eljárás

Kedves Felvételiző, reméljük pontjaid alapján bejutottál a megpályázott képzésünkre és szeptemberben téged is köszönthetünk a Pécsiközgáz campusán..

Pótfelvételi a Regionális Gazdaságtan Doktori Iskolában

Karunk pótjelentkezést hirdet Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolájába.