fbpx XI. Dr. Papp László Számvitel Konferencia és Verseny | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

XI. Dr. Papp László Számvitel Konferencia és Verseny

2019. január 25. 09:42

Tisztelettel meghívjunk Önt a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium közös rendezésében, a Magyar Könyvizsgálói Kamara szakmai támogatásával 2018. október 15-16. között Pécsett megrendezésre kerülő XI. Számvitel Tudomány-Szakma-Oktatás Nemzetközi Konferenciára mely rendezvénnyel Dr. Papp László (1938-2003) emléke előtt tisztelgünk.

Az emlékezés jegyében 24 plenáris előadás, 11 szekció előadás, egy kötetlen beszélgetés és hallgatói fórum kerül megrendezésre.

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

                 Dr. Halasy-Nagy József Aula (7622 Pécs, Rákóczi út 80.)

 

A konferencián való részvétel ingyenes az egyetemi, főiskolai oktatók, dolgozók, hallgatók valamint a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai részére, de regisztrációhoz kötött!

Várjuk szeretettel!

 

Program

Kapcsolódó Híreink

Tanulmányi Osztály nyári nyitva tartása

Kedves Hallgatók, Felvételizők! Július 1. és augusztus 19. közötti időszakban a Tanulmányi Osztály nyitva tartása az alábbiak szerint módosul:

Általános eljárási protokoll a felsőoktatási intézmények területén történő tartózkodáshoz

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény rendelkezik a..

Csapó János új cikke

Dr. Csapó Jánosnak, az MTI habilitált docensének megjelent egy cikke az angol nyelvű Q2-es folyóiratban.

Balogh Gábor és Sipos Norbert új publikációja

Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint Balogh Gábornak és Sipos Norbertnek tanulmánya jelent meg az International Journal of Educational Management..