fbpx XI. Dr. Papp László Számvitel Konferencia és Verseny | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

XI. Dr. Papp László Számvitel Konferencia és Verseny

2019. január 25. 09:42

Tisztelettel meghívjunk Önt a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium közös rendezésében, a Magyar Könyvizsgálói Kamara szakmai támogatásával 2018. október 15-16. között Pécsett megrendezésre kerülő XI. Számvitel Tudomány-Szakma-Oktatás Nemzetközi Konferenciára mely rendezvénnyel Dr. Papp László (1938-2003) emléke előtt tisztelgünk.

Az emlékezés jegyében 24 plenáris előadás, 11 szekció előadás, egy kötetlen beszélgetés és hallgatói fórum kerül megrendezésre.

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

                 Dr. Halasy-Nagy József Aula (7622 Pécs, Rákóczi út 80.)

 

A konferencián való részvétel ingyenes az egyetemi, főiskolai oktatók, dolgozók, hallgatók valamint a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai részére, de regisztrációhoz kötött!

Várjuk szeretettel!

 

Program

Kapcsolódó Híreink

2021. SZEPTEMBERI KEZDÉSSEL MEGHIRDETETT SZAkjaink

Az alábbiakban ismertetjük a 2021. szeptemberi kezdéssel meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfontosabb információkat és..

Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Pályázat 2021

Kié lesz idén az év diplomamunkája?

Az oktatás és számonkérés szabályai a 2020/21. tanév tavaszi félévében

A Közgazdaságtudományi Kar dékánja által 2021. január 14-én kiadott 1/2021. sz. dékáni utasítás értelmében a tavaszi féléves oktatás a Kar minden..

PÁLYÁZAT - ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAK ÉS RÉSZKÉPZÉSEK

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívása a kétoldalú nemzetközi oktatási, tudományos és kulturális munkatervekben, megállapodásokban biztosított, a..