2019 - XIII. Pécsi Pénzügyi Napok

Szeretettel meghívunk mindenkit a 2019. április 25-26-án a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, a Penta Unió Zrt., a Cultura Oeconomica Alapítvány és a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete közös szervezésében a szakmai szervezetek Magyar Közgazdasági Társaság, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Penta Akadémia Alapítvány és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával megrendezésre kerülő XIII. Pécsi Pénzügyi Napokra.

A kétnapos rendezvényen a magyar monetáris és  fiskális rendszer aktuális elméleti és gyakorlati kérdéseit vizsgáljuk a változó gazdasági feltételrendszerhez való alkalmazkodóképesség- és készség aspektusából. A plenáris ülésen a gazdaságpolitikai környezet várható alakulását prominens előadók vázolják fel. Az elméleti kérdésekkel foglalkozó két szekció a legújabb hazai pénzügyi kutatási eredmények bemutatására vállalkozik a meghívott egyetemek, kutatóhelyek és a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete fiatal képviselőinek, kutatóinak részvételével. A gyakorlati kérdéseket bemutató szekciók egyrészt a sokarcú ingatlan kérdéskörét járják végig a jog, a számvitel, az adózás, a finanszírozás, a biztosítás és persze az adótervezés oldaláról. Külön -kreditpontot biztosító- szekció foglalkozik a 2019 évi adóváltozások megismertetésével.

Szeretnénk, ha a rendezvény a gyakorlati szakemberek igényeinek kiszolgálása mellett a magyar pénzügyi kutatások megismerésének, összehangolásának színterévé válna.

A konferencia részvétel a PTE KTK oktatói és hallgatói számára díjmentes.

EFOP-3.6.1-16-2016-00004. Átfogó fejlesztések a Pécsi Tudományegyetemen az intelligens szakosodás megvalósítása érdekében című pályázat támogatásával. (Időskori döntéshozatal projektelem, 11. téma)

Helyszín: Halasy-Nagy József Aula

Konferencia felhívás

Részletes program

Regisztráció

Tanulmány feltöltése

Konferenciakötet letöltése >