fbpx Az oktatás és számonkérés szabályai a 2020/21. tanév tavaszi félévében | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Az oktatás és számonkérés szabályai a 2020/21. tanév tavaszi félévében

2021. január 14. 12:07

A Közgazdaságtudományi Kar dékánja által 2021. január 14-én kiadott 1/2021. sz. dékáni utasítás értelmében a tavaszi féléves oktatás a Kar minden képzésén digitális oktatás formájában indul meg.

Az utasítás bizonyos képzések illetve tárgytípusok (nappali alapképzések szakspecifikus szakmai tárgyai, továbbá a magyar nyelvű mesterképzések, az angol nyelvű alap- és mesterképzések és a doktori programok tárgyai) esetén fenntartja a hibrid oktatásra történő félév közbeni átállás lehetőségét, amennyiben a körülmények kedvező alakulása azt lehetővé teszi.

Az utasítás a vizsgák, záróvizsgák és felvételi elbeszélgetések esetében is digitális lebonyolítást ír elő azzal, hogy ez a rendelkezés a felsőbb szabályozások változása esetén a félév későbbi részében felülvizsgálatra illetve szükség esetén módosításra kerülhet.

Részletes információk a dékáni utasításban: 1/2021. sz. dékáni utasítás 

Kapcsolódó Híreink

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

BGE szaknyelvi vizsga Pécsett

Gazdasági szaknyelvi vizsgát hirdet a BGE Nyelvvizsga és Továbbképző Központ PTE Közgazdaságtudományi Kari nyelvvizsga hellyel.

Munkatársat keres a SEDO Research Kft.

A SEDO Research Kft. célja, hogy megbízható adatfelvételi háttértámogatást nyújtson azoknak a magyarországi piacon szereplő piackutató cégeknek és..

Gyászhír - dr. Gyetván Ferenc

Dr. Gyetván Ferenc Tanár úr, egykori kollégánk, férfiasan viselt hosszas betegeskedést követően, 70 éves korában, a tegnapi napon 2021. június 16-án..