fbpx Az oktatás és számonkérés szabályai a 2020/21. tanév tavaszi félévében | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Az oktatás és számonkérés szabályai a 2020/21. tanév tavaszi félévében

2021. január 14. 12:07

A Közgazdaságtudományi Kar dékánja által 2021. január 14-én kiadott 1/2021. sz. dékáni utasítás értelmében a tavaszi féléves oktatás a Kar minden képzésén digitális oktatás formájában indul meg.

Az utasítás bizonyos képzések illetve tárgytípusok (nappali alapképzések szakspecifikus szakmai tárgyai, továbbá a magyar nyelvű mesterképzések, az angol nyelvű alap- és mesterképzések és a doktori programok tárgyai) esetén fenntartja a hibrid oktatásra történő félév közbeni átállás lehetőségét, amennyiben a körülmények kedvező alakulása azt lehetővé teszi.

Az utasítás a vizsgák, záróvizsgák és felvételi elbeszélgetések esetében is digitális lebonyolítást ír elő azzal, hogy ez a rendelkezés a felsőbb szabályozások változása esetén a félév későbbi részében felülvizsgálatra illetve szükség esetén módosításra kerülhet.

Részletes információk a dékáni utasításban: 1/2021. sz. dékáni utasítás 

Kapcsolódó Híreink

Marketing ügyintéző a Nestro Hungária Kft-nél

A pécsi Nestro Hungária Kft. marketing- és pr-ügyintéző kollégát keres irodai munkavégzésre dinamikus csapatába.

Álláslehetőség a Concentrixnél!

Egy belevaló csapatot vagy új kihívást keresel Pécsett?

Online Bordeaux Summer Schools

The University of Bordeaux is pleased to announce its upcoming Bordeaux Summer Schools program. As a result of the ongoing COVID-19 pandemic, we have..

Online Marketing Stratégia Verseny 2021

FranklinCovey Magyarország oktatásfejlesztési üzletága az egyik meghatározó piaci szereplő az oktatási intézmények szervezeti kultúra fejlesztésében.