fbpx FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

2021. április 29. 09:41

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének digitális átállással kapcsolatos képességekre és készségekre szert tenni.

Amit kínálunk:

  • elismert egyetemi oktatói gárda,
  • vállalati partnerek együttműködésével,
  • multiplatformok,
  • Fintech menedzsment szakközgazdász oklevél legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) közgazdász szakképzettséget szerzők számára
  • Fintech menedzsment specialitsa oklevél bármely egyéb képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) oklevelet szerzők számára
  • blended oktatási lehetőségek, levelező munkarend
  • a végzett PTE KTK hallgatók számára 20%-os képzési kedvezmény

Jelentkezem!

Ha mindig is érdekelt a Big Data és MI a pénzügyekben, a FinTech szabályozás és adatbiztonság kérdésköre, az adat- és innováció-vezéreltség, agilis transzformáció eszköztára, az algoritmikus gondolkodás, az exponenciális vállalatok új típusú szemlélete vagy a felhasználói élmény (UX) a pénzügyekben, és szívesen dolgoznál ilyen területen, akkor mindenképp kattints és olvasd el a részleteket!

Jelentkezési határidő: 2021. július 31.

Helyszín: Pécs

Jelentkezem!

Kapcsolódó Híreink

Ingyenes last minute online matematika érettségi konzultáció

Közeledve az érettségihez, szeretnénk az utolsó pillanatban is segítséget nyújtani mindazoknak, akik rettegve várják a matematika érettségi napját.

Újra nyitva a Tudásközpont!

A Tudásközpont újra várja a látogatókat!

UTOLSÓ FONTOS DÁTUM A PONTHIRDETÉSIG

Az egyetemi jelentkezés mondhatni izzasztó akadálypálya: kitalálni, megnézni, összeszedni, kitölteni, feltölteni, hiánypótolni, megszámolni mindent..

FINTECH MENEDZSMENT SZAKKÖZGAZDÁSZ / SPECIALISTA KÉPZÉS INDUL A PÉCSIKÖZGÁZON

Ajánljuk a FinTech iránt érdeklődők számára, akik pénzügyi területen kívánnak digitális és innovációs vezetőkké válni és azoknak, akik szeretnének..