Magyar Formatervezési Díj 2018-on jutalmazták karunk grafikusát

2019. január 25. 09:38

Karunk grafikusa, Reiner György 2018. október 4-én elnyerte a Magyar Formatervezési Tanács különdíját 21. századi mobiljurta rendszerével terv kategóriában. A Magyar Formatervezési Díjjal már negyedik évtizede jutalmazzák a hazai tervezőket: négy kategóriában - termék, terv, vizuális kommunikáció és diákmunka - díjazzák a legjobbnak és a leginkább piacképesnek vélt produktumokat.

A Reiner György által fejlesztett SysTents, sorozatgyártásra alkalmas mobiljurta. A jurta a vándorló népek klasszikus szálláshelyéhez megfelelően nagy teret biztosít az ideiglenes lakóinak. Különlegessége, hogy összeállításakor azonnal használható a beépített gyengeáramú rendszere, amellyel be lehet világítani a sátrat, és 12 voltos áramot is biztosít. A grafikusunk által tervezett jurta verseny- és piacképes fejlesztés, amely magas formatervezési színvonalon felel meg a természetjárók, kültéri rendezvények igényeinek. 

Ezúton is gratulálunk a díjhoz és további sok sikert kívánunk!

 

Kapcsolódó Híreink

Újabb nemzetközi akkreditációs siker a KTK-n: EFMD BSIS label

A Közgazdaságtudományi Kar a tavalyi évben újabb 5 évre kiérdemelt EFMD programakkreditáció után újabb jelentős lépést..

Pécsiközgáz Bootcamp 2024

A Pécsiközgáz újra meghirdeti nyári táborát olyan gimnáziumi diákok számára, akik érdeklődnek a közgazdász képzések..

Hackathon 2024

Március 20-21. között került megrendezésre a Simonyi Hackathon ötletverseny a Fenntarthatósági Központ és a Hidrogén..

WoP week

Megrendezésre került a WoP Week (World of Practice Week) március 18-22. között, melynek keretében 20 vállalati partner..

ReSem Kutatói Szeminárium a KTK-n

Mestersége címere: A.I. A Mesterséges Intelligencia, MI, avagy divatos nevén az AI volt a fő témája a Pécsi..

PTE szimulációs Kupa - verseny felhívás 2024 tavasz

A verseny az EcoSim online szimulációját veszi alapul. A szimuláció során egy virtuális tech vállalatot kell irányítani..

Díszoklevél igénylés

A Pécsi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben 50 éve diplomát szerzett közgazdász végzettségű egykori hallgatók..

BGE Gazdasági Szaknyelvi Vizsga

A jelentkezők középfokú egynyelvű gazdasági szakmai nyelvvizsga A szóbeli, B írásbeli és C komplex típusát választhatják..