NetWorkShop Program

2019. április 23. 15:31

Április 26-án lesz a NetWorkShop című rendezvényünk.

A hálózatkutatás utóbbi évtizedekben bekövetkezett fejlődésével együtt a közgazdaságtani kutatások is egyre intenzívebben fordulnak a hálózati szerkezetek, hálózatok formálódásának gazdasági hatásainak vizsgálata felé, ezzel együtt Magyarországon is mind több kutató foglalkozik a téma különböző vetületeivel. Az április 26-án Karunkon megrendezésre kerülő NetWorkshop – Hálózatok a gazdaságban című műhely célja, hogy a hálózatkutatás közgazdaságtani és/vagy a közgazdaságtan hálózati aspektusaival foglalkozó kutatók számára kötetlenebb fórumot biztosítson munkájuk megvitatására, inspirálódásra.

További információk és program.

 

Kapcsolódó Híreink

Újabb nemzetközi akkreditációs siker a KTK-n: EFMD BSIS label

A Közgazdaságtudományi Kar a tavalyi évben újabb 5 évre kiérdemelt EFMD programakkreditáció után újabb jelentős lépést..

Pécsiközgáz Bootcamp 2024

A Pécsiközgáz újra meghirdeti nyári táborát olyan gimnáziumi diákok számára, akik érdeklődnek a közgazdász képzések..

Hackathon 2024

Március 20-21. között került megrendezésre a Simonyi Hackathon ötletverseny a Fenntarthatósági Központ és a Hidrogén..

WoP week

Megrendezésre került a WoP Week (World of Practice Week) március 18-22. között, melynek keretében 20 vállalati partner..

ReSem Kutatói Szeminárium a KTK-n

Mestersége címere: A.I. A Mesterséges Intelligencia, MI, avagy divatos nevén az AI volt a fő témája a Pécsi..

PTE szimulációs Kupa - verseny felhívás 2024 tavasz

A verseny az EcoSim online szimulációját veszi alapul. A szimuláció során egy virtuális tech vállalatot kell irányítani..

Díszoklevél igénylés

A Pécsi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben 50 éve diplomát szerzett közgazdász végzettségű egykori hallgatók..

BGE Gazdasági Szaknyelvi Vizsga

A jelentkezők középfokú egynyelvű gazdasági szakmai nyelvvizsga A szóbeli, B írásbeli és C komplex típusát választhatják..