fbpx NetWorkShop Program | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

NetWorkShop Program

2019. április 23. 15:31

Április 26-án lesz a NetWorkShop című rendezvényünk.

A hálózatkutatás utóbbi évtizedekben bekövetkezett fejlődésével együtt a közgazdaságtani kutatások is egyre intenzívebben fordulnak a hálózati szerkezetek, hálózatok formálódásának gazdasági hatásainak vizsgálata felé, ezzel együtt Magyarországon is mind több kutató foglalkozik a téma különböző vetületeivel. Az április 26-án Karunkon megrendezésre kerülő NetWorkshop – Hálózatok a gazdaságban című műhely célja, hogy a hálózatkutatás közgazdaságtani és/vagy a közgazdaságtan hálózati aspektusaival foglalkozó kutatók számára kötetlenebb fórumot biztosítson munkájuk megvitatására, inspirálódásra.

További információk és program.

 

Kapcsolódó Híreink

Maszkhasználat

A PTE Operatív Stáb 2/2021. (IX. 9.) elektronikus úton hozott határozata a maszkhasználatra vonatkozóan a Pécsi Tudományegyetemen.

Kutatók Éjszakája a Pécsiközgázon 2021

Karunk az idei évben is becsatlakozik a méltán népszerű Kutatók Éjszakája elnevezésű kezdeményezésbe. A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte..

Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztöndíj és gyakornoki programok

Ősszel számos ösztöndíjat és gyakornoki programot pályáztat meg a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

Dr. Kulcsár Krisztián előadása a Pécsiközgázon!

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, olimpiai ezürtérmes, világ- és Európa bajnok párbajtőröző, Dr. Kulcsár Krisztián a Pécsiközgáz vendége lesz..