fbpx PÁLYÁZAT - ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAK ÉS RÉSZKÉPZÉSEK | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

PÁLYÁZAT - ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAK ÉS RÉSZKÉPZÉSEK

2021. január 12. 08:59

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívása a kétoldalú nemzetközi oktatási, tudományos és kulturális munkatervekben, megállapodásokban biztosított, a 2021–2022 tanévben megvalósítható egyetemi, külföldi alap-, mester- vagy doktori-szintű, illetve osztatlan képzésen történő részképzések támogatására.

– A támogatás összege országonként eltérő.
– Támogatható tevékenységek: 5 vagy 10 hónapos külföldi egyetemi,főiskolai résztanulmányok folytatása. Az ösztöndíj csak államilag elismert külföldi felsőoktatási intézményben folytatott tanulmányok céljából vehető igénybe. 

Határidő: 2021. február 4. 23:00

További információ:

https://tka.hu/palyazatok/3009/allamkozi-osztondijak---reszkepzesek-20212022-re

 

 

Figyelem! Az Europe Direct iroda csupán a pályázat(ok) legfontosabb elemeit kommunikálja, a teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró szervezet honlapját!

Kövesse a Europe Direct irodát Facebookon, Twitteren és Instagramon a legfrissebb európai uniós hírekért!
https://www.facebook.com/bmeip
https://twitter.com/EDBaranya
https://www.instagram.com/europedirectbaranya/

Kapcsolódó Híreink

2021. SZEPTEMBERI KEZDÉSSEL MEGHIRDETETT SZAkjaink

Az alábbiakban ismertetjük a 2021. szeptemberi kezdéssel meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfontosabb információkat és..

TÁJÉKOZTATÓ A KERESZTFÉLÉVET KEZDŐ HALLGATÓKNAK

Kedves Hallgatónk! Szívből gratulálunk a sikeres felvételihez és nagy örömmel üdvözlünk a Pécsiközgáz hallgatói között! Az alábbiakban pár hasznos..

IRÁNY A PTE! KULTÚRFESZT

A Pécsi Tudományegyetemen január 25. és 29. között megrendezésre kerül a Irány a PTE! Kultúrfeszt. Az 5 napon át zajló online eseményre a PTE 10 Kara..

MTA GAZDÁLKODÁSTUDOMÁNYI BIZOTTSÁG 2019. ÉVI DÍJAZOTTJAI

Az MTA Gazdálkodástudományi Bizottsága publikálta a 2019. évi Palyaműdíjazottja és Publikációs Nívódíjazottjainak névsorát.