fbpx Paul Embrechts előadása | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Paul Embrechts előadása

2019. április 1. 10:42

Paul Embrechts a zürichi ETH professzorának "The actuarial profession in a changing risk landscape: some challenges" című előadására 2019. április 15-én várunk mindenkit sok szeretettel.

Az angol nyelvű előadásra 2019. április 15-én, hétfőn, 17 órakor kerül sor a Tudásközpont előadótermében (Pécs, Universitas u. 2/A).

Az előadásról TV felvétel készül, ezért kérjük, hogy az előadás kezdete előtt legalább 15 perccel szíveskedjék megjelenni!

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát - legkésőbb április 11-én 18 óráig - az alábbi regisztrációs linkre kattintva szíveskedjék megerősíteni:

https://pte.hu/Talk_Paul_Embrechtshttps://pte.hu/Talk_Paul_Embrechts

Kapcsolódó Híreink

Maszkhasználat

A PTE Operatív Stáb 2/2021. (IX. 9.) elektronikus úton hozott határozata a maszkhasználatra vonatkozóan a Pécsi Tudományegyetemen.

Kutatók Éjszakája a Pécsiközgázon 2021

Karunk az idei évben is becsatlakozik a méltán népszerű Kutatók Éjszakája elnevezésű kezdeményezésbe. A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte..

Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztöndíj és gyakornoki programok

Ősszel számos ösztöndíjat és gyakornoki programot pályáztat meg a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

Dr. Kulcsár Krisztián előadása a Pécsiközgázon!

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, olimpiai ezürtérmes, világ- és Európa bajnok párbajtőröző, Dr. Kulcsár Krisztián a Pécsiközgáz vendége lesz..