fbpx Paul Embrechts előadása | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Paul Embrechts előadása

2019. április 1. 10:42

Paul Embrechts a zürichi ETH professzorának "The actuarial profession in a changing risk landscape: some challenges" című előadására 2019. április 15-én várunk mindenkit sok szeretettel.

Az angol nyelvű előadásra 2019. április 15-én, hétfőn, 17 órakor kerül sor a Tudásközpont előadótermében (Pécs, Universitas u. 2/A).

Az előadásról TV felvétel készül, ezért kérjük, hogy az előadás kezdete előtt legalább 15 perccel szíveskedjék megjelenni!

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát - legkésőbb április 11-én 18 óráig - az alábbi regisztrációs linkre kattintva szíveskedjék megerősíteni:

https://pte.hu/Talk_Paul_Embrechtshttps://pte.hu/Talk_Paul_Embrechts

Kapcsolódó Híreink

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Szerencsére már nem kell sokat várnod július 24-ig, a felvételi pontszámok..

Jövőképzés Nyári Egyetem 2019

Csobbanj velünk! Szedd fel a horgonyt a kifogások tengerén!

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting..

Megjelent Kaposi Zoltán könyve

Megjelent oktatónk, Dr. Kaposi Zoltán Uradalmak, Földbirtokosok és birtokforgalom a Dél-Dunántúlon a 19. században című könyve a Magyar Mezőgazdasági..