fbpx PTE Inspirációs Nap | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

PTE Inspirációs Nap

2019. január 25. 10:44

Ebben a félévben a Simonyi Final Pitch számos eseménnyel bővül, hiszen többek közt lehetőséget ad mindenkinek, hogy insiprálódjon, ötletéhez, projektjéhez külső szakértőktől, mentoroktól visszajelzéseket, tanácsokat gyűjtsön, s forrást, kapcsolatokat szerezzen.

A legjobbak az esemény végén már szakmai zsűri előtt akár pitchelhetnek is. Várjuk az érdeklődőket december 3-án a PTE KTK 323-as termében.

Az esemény célja a Pécsi Tudományegyetem hallgatói, kutatói, oktatói ötleteinek, projektjeinek bemutatása; a résztvevők meghívott szakértőkön keresztüli történő inspirálása.

 

Program

16:00 Miért vagyunk itt?

16:05 Egy sikersztori bemutatkozása

16:30 Speed dating I.

17:00 Bemutatkozik a Hiventures Inkubációs Programja

18:00 Speed dating II.

18:30 Final Pitch

19:30 Innovatív egyetemi szervezetek/programok bemutatkozása

20:00 Final Pitch Eredményhirdetés

20:15 Networking

 

A résztvevőknek lehetőségük van egymással és a meghívott szakértőkkel, mentorokkal elmélyültebb beszélgetést folytatni, mely során új, gyümölcsöző kapcsolatok alakulhatnak ki, továbbá a csapatok/ötletgazdák új lökést kaphatnak projektjük tovább fejlesztéséhez.

 

Részletes program és regisztráció: inspiration.pte.hu

Kapcsolódó Híreink

2021. SZEPTEMBERI KEZDÉSSEL MEGHIRDETETT SZAkjaink

Az alábbiakban ismertetjük a 2021. szeptemberi kezdéssel meghirdetett szakjainkat és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó legfontosabb információkat és..

Az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Pályázat 2021

Kié lesz idén az év diplomamunkája?

Az oktatás és számonkérés szabályai a 2020/21. tanév tavaszi félévében

A Közgazdaságtudományi Kar dékánja által 2021. január 14-én kiadott 1/2021. sz. dékáni utasítás értelmében a tavaszi féléves oktatás a Kar minden..

PÁLYÁZAT - ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAK ÉS RÉSZKÉPZÉSEK

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívása a kétoldalú nemzetközi oktatási, tudományos és kulturális munkatervekben, megállapodásokban biztosított, a..