fbpx PTE Inspirációs Nap | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

PTE Inspirációs Nap

2019. január 25. 10:44

Ebben a félévben a Simonyi Final Pitch számos eseménnyel bővül, hiszen többek közt lehetőséget ad mindenkinek, hogy insiprálódjon, ötletéhez, projektjéhez külső szakértőktől, mentoroktól visszajelzéseket, tanácsokat gyűjtsön, s forrást, kapcsolatokat szerezzen.

A legjobbak az esemény végén már szakmai zsűri előtt akár pitchelhetnek is. Várjuk az érdeklődőket december 3-án a PTE KTK 323-as termében.

Az esemény célja a Pécsi Tudományegyetem hallgatói, kutatói, oktatói ötleteinek, projektjeinek bemutatása; a résztvevők meghívott szakértőkön keresztüli történő inspirálása.

 

Program

16:00 Miért vagyunk itt?

16:05 Egy sikersztori bemutatkozása

16:30 Speed dating I.

17:00 Bemutatkozik a Hiventures Inkubációs Programja

18:00 Speed dating II.

18:30 Final Pitch

19:30 Innovatív egyetemi szervezetek/programok bemutatkozása

20:00 Final Pitch Eredményhirdetés

20:15 Networking

 

A résztvevőknek lehetőségük van egymással és a meghívott szakértőkkel, mentorokkal elmélyültebb beszélgetést folytatni, mely során új, gyümölcsöző kapcsolatok alakulhatnak ki, továbbá a csapatok/ötletgazdák új lökést kaphatnak projektjük tovább fejlesztéséhez.

 

Részletes program és regisztráció: inspiration.pte.hu

Kapcsolódó Híreink

Nálad is első helyen van?

Áprilisban kezdetét vette a tavaszi felvételi ügyintézés időszaka. Szerencsére már nem kell sokat várnod július 24-ig, a felvételi pontszámok..

Jövőképzés Nyári Egyetem 2019

Csobbanj velünk! Szedd fel a horgonyt a kifogások tengerén!

Hallgatóink a Ohio International Consulting Programon

Az Ohio University College of Business meghívására öt magyar hallgató és mentoruk vehetett részt idén első alkalommal az Ohio International Consulting..

Megjelent Kaposi Zoltán könyve

Megjelent oktatónk, Dr. Kaposi Zoltán Uradalmak, Földbirtokosok és birtokforgalom a Dél-Dunántúlon a 19. században című könyve a Magyar Mezőgazdasági..