fbpx PTE Inspirációs Nap | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

PTE Inspirációs Nap

2019. január 25. 10:44

Ebben a félévben a Simonyi Final Pitch számos eseménnyel bővül, hiszen többek közt lehetőséget ad mindenkinek, hogy insiprálódjon, ötletéhez, projektjéhez külső szakértőktől, mentoroktól visszajelzéseket, tanácsokat gyűjtsön, s forrást, kapcsolatokat szerezzen.

A legjobbak az esemény végén már szakmai zsűri előtt akár pitchelhetnek is. Várjuk az érdeklődőket december 3-án a PTE KTK 323-as termében.

Az esemény célja a Pécsi Tudományegyetem hallgatói, kutatói, oktatói ötleteinek, projektjeinek bemutatása; a résztvevők meghívott szakértőkön keresztüli történő inspirálása.

 

Program

16:00 Miért vagyunk itt?

16:05 Egy sikersztori bemutatkozása

16:30 Speed dating I.

17:00 Bemutatkozik a Hiventures Inkubációs Programja

18:00 Speed dating II.

18:30 Final Pitch

19:30 Innovatív egyetemi szervezetek/programok bemutatkozása

20:00 Final Pitch Eredményhirdetés

20:15 Networking

 

A résztvevőknek lehetőségük van egymással és a meghívott szakértőkkel, mentorokkal elmélyültebb beszélgetést folytatni, mely során új, gyümölcsöző kapcsolatok alakulhatnak ki, továbbá a csapatok/ötletgazdák új lökést kaphatnak projektjük tovább fejlesztéséhez.

 

Részletes program és regisztráció: inspiration.pte.hu

Kapcsolódó Híreink

Tanulmányi Osztály nyári nyitva tartása

Kedves Hallgatók, Felvételizők! Július 1. és augusztus 19. közötti időszakban a Tanulmányi Osztály nyitva tartása az alábbiak szerint módosul:

Általános eljárási protokoll a felsőoktatási intézmények területén történő tartózkodáshoz

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény rendelkezik a..

Csapó János új cikke

Dr. Csapó Jánosnak, az MTI habilitált docensének megjelent egy cikke az angol nyelvű Q2-es folyóiratban.

Balogh Gábor és Sipos Norbert új publikációja

Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint Balogh Gábornak és Sipos Norbertnek tanulmánya jelent meg az International Journal of Educational Management..